×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

XXL LED-rensdyr

579DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
to., 30.01.2020 - ma., 03.02.2020
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Med fast indbyggede LED’er – varmt hvidt lys
 • Ideelt at stille op i haven eller foran huset
 • Kan bruges indendørs og udendørs
 • Med timerfunktion: slukker automatisk efter ca. 6 timer og tænder igen automatisk efter ca. 18 timer
 • Selvoppustelig på kort tid med indbygget elektrisk 12 watt-pumpe

XXL LED-rensdyr

Produktnummer 108386
Dette XXL LED-rensdyr giver anledning til at gøre store øjne. Med en højde på ca. 1,5 m hører den entydigt blandt de "store juledekorationer" – især hvis den stilles op i haven eller foran huset, hvor den vil sprede julestemning med sit varme hvide lys.

Rensdyr i sigte
Og hvis man spørger sig selv, hvor meget man skal puste for at få liv i XXL LED-rensdyret, kan vi berolige med, at rensdyret er selvoppusteligt på ganske kort tid takket være den indbyggede elektriske 12 watt-pumpe. For at dyret bliver, hvor det skal, følger der pløkker med, så man er sikker på, at det bliver der, hvor man sætter det.

Timing er alt
I øvrigt: Selvom rensdyret gør en rigtig flot figur udenfor, kan det også bruges indendørs. For at gøre det nemt at tænde og slukke det, følger der en timerfunktion med.

Farve

Rensdyr lysebrun-mørkebrun-hvid-sort Krans grøn-rød Fastgørelsespløkker sort

Materiale

100% polyester
Pløkker kunststof

Mål

B x H x D ca. 65 x 150 x 200 cm Længde pløkker ca. 30 cm hver Ledningslængde ca. 5 m

Indhold / tilbehør

Inkl. 4 fastgørelsespløkker, strømadapter og brugsanvisning

Download yderligere produktinformationer

Garanti
Garanti
Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamborg påtager sig 3 års garanti fra købsdatoen af dette produkt. Inden for garantiperioden afhjælper vi alle materiale- eller produktionsfejl uden omkostninger. Garantien sker på betingelse af fremvisning af et købsbevis fra Tchibo eller en af Tchibos autoriserede salgspartnere. Garantien gælder i EU, Schweiz og Tyrkiet. Garantien omfatter ikke skader, som er forårsaget af uhensigtsmæssig behandling samt slid / forbrug. Den lovmæssige reklamationsret bliver ikke indskrænket med denne garanti. Du kan finde yderligere vilkår i brugsanvisningen.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

108386

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.