×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Wellness

Wellness

Toilettaske

Med to udtagelige tasker indeni
129 DKK 55 DKK Quickshop

1 par støddæmpende indlægssåler

Kan stabilisere foden og aflaste bånd og led
75 DKK 41 DKK Quickshop

Elektrisk varmebetræk

Sørger for dejlig varme på kolde dage
419 DKK Quickshop

2 par diabetikersokker

Komfortkanter – intet der strammer eller trykker
50 DKK 41 DKK Quickshop

Negleplejeapparat

Fil og polér neglene på et øjeblik
129 DKK 95 DKK Quickshop

Varm krammeisbjørn

Rapsfrøfyldet holder længe på varmen - puden kan tages ud
149 DKK 129 DKK Quickshop

2 par støtteknæstrømper

Til at stå eller sidde længe på jobbet eller på rejsen
69 DKK 50 DKK Quickshop

1 par hælkiler

Ergonomisk formet så det bliver behageligt at gå og løbe
50 DKK Quickshop
Balancesiddepude
-31 %
Kun få tilbage

Balancesiddepude

At sidde aktivt og dynamisk træner ryggen og kan forbedre din holdning
129 DKK 89 DKK Quickshop

2 lommevarmepuder

Behagelig varme mod kolde hænder
59 DKK Quickshop

Badekarpude

Mere komfort i badekarret
85 DKK 59 DKK Quickshop

Krøllejern

Særligt formet til nem og hurtig styling og et naturligt resultat
129 DKK Quickshop

Gelpolstring »Skinneben«

Kan beskytte mod vabler og trykmærker, perfekt under skurrende eller trykkende skistøvler, skøjter, inlinerulleskøjter etc.
85 DKK 69 DKK Quickshop

Massageapparat

Til ansigts- og kropsmassage
85 DKK Quickshop

Elektrisk fjernelse af hård hud

Få silkebløde fødder i en håndevending
109 DKK Quickshop
1

Wellnessprodukter til legeme og sjæl

At kunne læne sig afslappet tilbage, tænke på noget rart og forkæle sin krop – disse små pauser er meget vigtige i hverdagen, for de giver kraft og ny energi. Du kan også nyde godt af helt personlige pauser derhjemme. Lige fra et duftende skumbad til en skønhedsbehandling fra top til tå. Bliv inspireret af vores omfattende wellnessprodukter til krop og sjæl samt velvære. Du kan også forære vores lækre wellnessprodukter til mennesker, du holder af.

Dette skal du være opmærksom på, når du køber wellness- og sundhedsprodukter

Egnethed

Når du køber wellnessprodukter, skal du kunne stole på, at de indeholder substanser, du kan tåle, for du ønsker jo at gøre noget godt for dig selv. De fleste mennesker tåler som regel æteriske olier, der findes i lys eller badesalte. Du kan se på produktets beskrivelse eller af den intensive, naturlige duft, om det indeholder æteriske olier. Naturlige fibre er velegnede til stoffer. Dette kan for eksempel være bomuld, da en badekåbe af naturlige fibre er hudvenlig og let at pleje. Selv viskose anbefales til wellnessprodukter. Dette er syntetisk fremstillede fibre af naturlig cellulose. Materialet føles dejligt på huden og kan som regel tåles.

Funktionalitet

Hvorfor ikke forbinde det nyttige med det rare? Der findes efterhånden mange wellnessprodukter med utallige, nyttige funktioner til fornuftige priser, og de moderne apparater kan som regel klare mere, end man tror. Et elektronisk febertermometer kan nu til dags måle kroppens temperatur inden for et par sekunder direkte i øret eller på panden takket være en infrarød funktion. Du kan også få sendt barnets temperatur til en kompatibel smartphone via en Bluetooth-funktion. Denne funktion findes også i andre apparater, for eksempel til at overvåge pulsen. Der findes også modeller med lys, timer, apps og meget andet i andre elektroniske wellnessprodukter, som for eksempel til manicure, hårfjernelse eller forbedring af rumluften.

Sådan slapper du rigtigt af derhjemme: Wellness fra top til tå

Derfor er varme godt for dig

Et varmt bad er rigtig dejligt efter en lang dag eller som en del af et større wellnessprogram. Ikke kun fordi du føler dig næsten vægtløs i det rindende vand. Varmen fra vandet har også en stor indvirkning på din krop. Musklerne slapper af, blodcirkulationen forbedres og dit immunsystem stimuleres af en slags "kunstig feber". Udover et varmt bad er også wellnessprodukter, der giver ekstra varme, uundværlige. Varmeflasker, varmepuder eller kirsebærkernepuder kan for eksempel bruges til at skabe velvære. Den tørre varme er ikke så intensiv som varmen fra et bad. Derfor er disse bedre egnet til varmefølsomme personer.

Skab atmosfære med farver

Er du klar over, at selv farver påvirker vores velvære? Alt efter hvilke farver du omgiver dig med, kan de påvirke dit humør på en stimulerende, beroligende eller forbedrende måde. Den gule farve kan for eksempel bruges, når du er træt og slap, da den har en forfriskende effekt. Blå eller violet er det rigtige, når du vil slappe af, da de beroliger nerverne. Du behøver dog ikke male dit hjem om. Prøv først, hvordan farven på et håndklæde eller badekåbe virker efter et afslappet bad eller efter brusebadet om morgenen.

Velvære fra dufte

Både som badesalt eller duftlys har duftende wellnessprodukter en stor indflydelse på den indre velvære. De æteriske olier påvirker næsens lugteceller, så der på en brøkdel af et sekund sendes signaler til hjernen. De rigtige dufte kan derfor påvirke vores humør og velvære på en positiv måde. Nogle dufte kan endda lindre sundhedsproblemer, da de understøtter kroppens helende funktion. Brug for eksempel rosmarin, ceder eller eukalyptus, der har en stimulerende virkning. Den friske duft fra bitre appelsiner, mandariner eller citrongræs løfter stemningen. Dufte såsom citronmelisse, rose og lavendel hjælper dig til at slappe af og koble fra.

Wellness til hjemmet – som gave

Ønsker du at glæde en ven, og leder du efter en passende gave? En lille pause er altid velkommen. Derfor er wellnessgaver en god måde at give en gave på. Personer, der gerne tager et afslappet bad, bliver glade over en dejlig badepude eller en praktisk bakke til badekarret med plads til yndlingsbogen eller et glas vin. Gode plejeprodukter i skønhedssæt eller en blød badekåbe af naturligt frottéstof sender et perfekt budskab: "Tag dig tid til dig selv, du har fortjent det!".

Vores løfter om wellnessprodukter

For at vi kan tilbyde wellnessprodukter, som har overbevisende kvalitet og funktionalitet og ikke koster meget, underkastes produkterne regelmæssigt kontroller i vores testlaboratorier samt af eksterne kontrolinstanser. Dette ser du af vores TCM-mærke, som står for "Tchibo Certified Merchandise". Køber du wellnessprodukter online, kan du stole på CE-mærket for "kontrolleret sikkerhed". Det vil sige, at produktet er et kontrolleret kvalitetsprodukt, der er tilladt i Tyskland.