×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Wellness

Wellness

 • 2 par støtteknæstrømper
Til at stå eller sidde længe – på jobbet eller på rejsen
69DKK
Quick view
Desværre udsolgt
 • Komfortsandaler i metallook
Fodformet, ekstrablødt polstret indersål for en høj komfort
169DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Sandaler med tåsplit
Formet, ekstrablødt polstret mellemfod for høj komfort
139DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Massagenakkepude
Med knopper til lindrende nakkemassage – kan hjælpe med at løsne op for forvridninger
85DKK
59DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Apparat til manicure og pedicure
6 forskellige hoveder: til at file negle og polere eller fjerne hård hud og neglebånd
59DKK
50DKK
Quick view
 • Antidugspejl
Ingen dug på grund af varm vanddamp
85DKK
50DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Fodmassagerulle
Nem massage af fødderne og deres reflekszoner – behageligt og rekreativt for fødder og krop
69DKK
50DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Fingergymnastikbold
Træner bukke- og strækkemusklerne i fingre, hånd og underarm
85DKK
59DKK
Quick view
 • Natlampe
Det blidt pulserende lys understøtter en bevidst vejrtrækning
129DKK
89DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Massageapparat
Til ansigts- og kropsmassage
85DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
 • 2 lommevarmepuder
Behagelig varme mod kolde hænder
59DKK
Quick view
 • Krøllejern
Særligt formet til nem og hurtig styling og et naturligt resultat
169DKK
129DKK
Quick view
 • Smykkeopbevaring
Af førsteklasses læderimitation med låg i flettet look
89DKK
Quick view
1

Wellnessprodukter til legeme og sjæl

At kunne læne sig afslappet tilbage, tænke på noget rart og forkæle sin krop – disse små pauser er meget vigtige i hverdagen, for de giver kraft og ny energi. Du kan også nyde godt af helt personlige pauser derhjemme. Lige fra et duftende skumbad til en skønhedsbehandling fra top til tå. Bliv inspireret af vores omfattende wellnessprodukter til krop og sjæl samt velvære. Du kan også forære vores lækre wellnessprodukter til mennesker, du holder af.

Dette skal du være opmærksom på, når du køber wellness- og sundhedsprodukter

Egnethed

Når du køber wellnessprodukter, skal du kunne stole på, at de indeholder substanser, du kan tåle, for du ønsker jo at gøre noget godt for dig selv. De fleste mennesker tåler som regel æteriske olier, der findes i lys eller badesalte. Du kan se på produktets beskrivelse eller af den intensive, naturlige duft, om det indeholder æteriske olier. Naturlige fibre er velegnede til stoffer. Dette kan for eksempel være bomuld, da en badekåbe af naturlige fibre er hudvenlig og let at pleje. Selv viskose anbefales til wellnessprodukter. Dette er syntetisk fremstillede fibre af naturlig cellulose. Materialet føles dejligt på huden og kan som regel tåles.

Funktionalitet

Hvorfor ikke forbinde det nyttige med det rare? Der findes efterhånden mange wellnessprodukter med utallige, nyttige funktioner til fornuftige priser, og de moderne apparater kan som regel klare mere, end man tror. Et elektronisk febertermometer kan nu til dags måle kroppens temperatur inden for et par sekunder direkte i øret eller på panden takket være en infrarød funktion. Du kan også få sendt barnets temperatur til en kompatibel smartphone via en Bluetooth-funktion. Denne funktion findes også i andre apparater, for eksempel til at overvåge pulsen. Der findes også modeller med lys, timer, apps og meget andet i andre elektroniske wellnessprodukter, som for eksempel til manicure, hårfjernelse eller forbedring af rumluften.

Sådan slapper du rigtigt af derhjemme: Wellness fra top til tå

Derfor er varme godt for dig

Et varmt bad er rigtig dejligt efter en lang dag eller som en del af et større wellnessprogram. Ikke kun fordi du føler dig næsten vægtløs i det rindende vand. Varmen fra vandet har også en stor indvirkning på din krop. Musklerne slapper af, blodcirkulationen forbedres og dit immunsystem stimuleres af en slags "kunstig feber". Udover et varmt bad er også wellnessprodukter, der giver ekstra varme, uundværlige. Varmeflasker, varmepuder eller kirsebærkernepuder kan for eksempel bruges til at skabe velvære. Den tørre varme er ikke så intensiv som varmen fra et bad. Derfor er disse bedre egnet til varmefølsomme personer.

Skab atmosfære med farver

Er du klar over, at selv farver påvirker vores velvære? Alt efter hvilke farver du omgiver dig med, kan de påvirke dit humør på en stimulerende, beroligende eller forbedrende måde. Den gule farve kan for eksempel bruges, når du er træt og slap, da den har en forfriskende effekt. Blå eller violet er det rigtige, når du vil slappe af, da de beroliger nerverne. Du behøver dog ikke male dit hjem om. Prøv først, hvordan farven på et håndklæde eller badekåbe virker efter et afslappet bad eller efter brusebadet om morgenen.

Velvære fra dufte

Både som badesalt eller duftlys har duftende wellnessprodukter en stor indflydelse på den indre velvære. De æteriske olier påvirker næsens lugteceller, så der på en brøkdel af et sekund sendes signaler til hjernen. De rigtige dufte kan derfor påvirke vores humør og velvære på en positiv måde. Nogle dufte kan endda lindre sundhedsproblemer, da de understøtter kroppens helende funktion. Brug for eksempel rosmarin, ceder eller eukalyptus, der har en stimulerende virkning. Den friske duft fra bitre appelsiner, mandariner eller citrongræs løfter stemningen. Dufte såsom citronmelisse, rose og lavendel hjælper dig til at slappe af og koble fra.

Wellness til hjemmet – som gave

Ønsker du at glæde en ven, og leder du efter en passende gave? En lille pause er altid velkommen. Derfor er wellnessgaver en god måde at give en gave på. Personer, der gerne tager et afslappet bad, bliver glade over en dejlig badepude eller en praktisk bakke til badekarret med plads til yndlingsbogen eller et glas vin. Gode plejeprodukter i skønhedssæt eller en blød badekåbe af naturligt frottéstof sender et perfekt budskab: "Tag dig tid til dig selv, du har fortjent det!".

Vores løfter om wellnessprodukter

For at vi kan tilbyde wellnessprodukter, som har overbevisende kvalitet og funktionalitet og ikke koster meget, underkastes produkterne regelmæssigt kontroller i vores testlaboratorier samt af eksterne kontrolinstanser. Dette ser du af vores TCM-mærke, som står for "Tchibo Certified Merchandise". Køber du wellnessprodukter online, kan du stole på CE-mærket for "kontrolleret sikkerhed". Det vil sige, at produktet er et kontrolleret kvalitetsprodukt, der er tilladt i Tyskland.