×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Godt klædt på i vind og vejr

Moderne regntøj til hele familien

Så dejligt kan regnvejret være! Se moderne ud med vores nye kollektion og kom sammen med familien varm og tør gennem efteråret takket være åndbare og vandafvisende materialer.

Vores favoritter fra kollektionen

Smart fra top til tå

Fra hue til støvler – alt til våde og kolde dage

Til fleksibilitet i vind og vejr

Vores 3-i-1-funktionsjakker er hhv. vandtætte og -afvisende, vindtætte og åndbare. Yderjakken og inderjakken kan anvendes hver for sig – for maksimal fleksibilitet i al slags vejr.

Regntøj til hende og ham

Vores unisexprodukter er altid et godt valg – både for damer og herrer

Rigtigt klædt på, de herrer!

  
  • Softshellbukser
Elastiske, slidstærke og hurtigttørrende – ideelle til outdooraktiviteter
279DKK
Quick view
  
 

Udrustet til al slags vejr

Jakker, bukser, støvler og accessories til store børn

Klædt på til alt

Termoregnjakker og -bukser & gummistøvler til de små

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.