×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Klar til vidunderlig træning

Start det nye år med yoga og fitness

Vores favoritter fra kollektionen

Kom i topform!

Outfits og sportsudstyr til fitnesstræning

 
Effektiv træning

Denne donut gør dig fit

Med denne fitnessdonut kan du træne mange muskelgrupper effektivt og målrettet. Stabiliseringsøvelser styrker derudover hele kroppen. Der følger en praktisk plakat med øvelser og vejledning med.

Få ny energi med yoga

Funktionelle look og accessories til yoga

 
Runde sager

Til kraftige muskler

Via trykket mod modstanden fra ringen kan man ved hjælp af pilatesringen styrke forskellige muskelgrupper – uanset om det er arm-, bryst-, ben- eller rygmusklerne.

Fald til ro

Behageligt tøj til meditation og afslapning

Cool down

Behagelige look og praktisk tilbehør

 
Hyggetip

Vidunderlig vending

Denne vendbare jakke er både perfekt til træning ved kolde temperaturer og til den efterfølgende afslapning. Den ene side er af åndbar microfleece, mens den anden side er af superblødt teddyplys.

Til nye toppræstationer

Sports- og fitnesstøj til herrer

  
  
 
  • Sportsbukser
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende
189DKK
Quick view
 
  • Sportsjakke
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
239DKK
Quick view
 
  • 3/4-sportsbukser
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
169DKK
Quick view
 
  • Sportsbukser
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende
189DKK
Quick view
 
 

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.