×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Vendbart babysengetøj; pude 60 x 40 cm og dyne 100 x 135 cm

139DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Hudvenlig ren økologisk bomuld i renforcékvalitet
  • GOTS-certificeret
  • Dejligt blødt og glat
  • 2 dele
  • Kontrolleret for skadelige stoffer af eksterne, autoriserede institutter

Vendbart babysengetøj; pude 60 x 40 cm og dyne 100 x 135 cm

Produktnummer 80202
For at de mindste også skal sove godt om sommeren og drømme sødt, har de brug for det rigtige sengetøj - ligesom de store. Derfor er dette børnesengetøj af hudvenlig ren økologisk bomuld i renforcékvaltiet også særligt blødt og glat. Og fordi det har lynlås er det ren barneleg at tage sengetøjet af og på dyne og hovedpude.

Farve:

1 side blå med grå stjerner, 1 side grå

Materiale:

100% bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

1 pudebetræk ca. 60 x 40 cm
1 dynebetræk ca. 100 x 135 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Dette fine, glatte stof af ren bomuld er utroligt blød mod huden. Det er kendetegnet ved en høj sugeevne, og det virker temperaturregulerende.
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Strygning ved maks. temperatur 200°C
Vask
Normal vask ved maks. 60 °C
Blegning
Må ikke bleges
Tørring
Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder X% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

80202

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.