×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Undertøj og nattøj med økologisk bomuld

Bæredygtighed til hele familien

Nattøj – fair over for mennesket og naturen

Overbevisende bæredygtighed: Vidste du, at Tchibo er den tredjestørste udbyder af økologisk bomuld i verden? Vores tøj med økologisk bomuld er godt for miljøet og menneskerne under bomuldsdyrkningen – for en god fornemmelse hele tiden.

Kan en natkjole være bæredygtig?

Ja, hvis den, ligesom denne, består af 100% viskose fra Lenzing. Det er bløde, utroligt dejlige cellulosefibre, som fremstilles bæredygtigt af plantebaserede råstoffer.

Kan man forbedre verden, mens man sover?

Ja, en lille smule, hvis pyjamassen, som man har på, er af GOTS-certificeret bomuld. Bag Global Organic Textile Standard, GOTS, gemmer der sig en enkel, men stor idé: Økologi er godt, men økologi og social ansvarlighed er bedre. Kun virksomheder, der under alle produktionsled overholder klart definerede, høje krav til miljø og social ansvarlighed, får GOTS-seglet.

I denne kollektion med undertøj er mange produkter GOTS-certificeret. De indeholder minimum 95% bomuld fra kontrolleret økologisk dyrkning. Disse produkter kan genkendes på logoet med den hvide bluse på grøn baggrund.
 
Kort pyjamas
Blød blandingskvalitet med bomuld og viskose
129 DKK Quickshop

Dejligt hyggeligt

Bæredygtighed hos Tchibo

4 fakta um økologisk bomuld

Vi har et ansvar over den verden, som vi lever i hver dag. Og over for de mennesker, som vi arbejder sammen med. Derfor er det vores mål at fremstille vores produkter på en fair måde – for mennesket og naturen.

198 millioner

fyldte badekar* svarer til mængden af det vand, som Tchibo sparede i 2018 takket være brugen af økologisk bomuld. Beregningsgrundlag: Et badekar indeholder 150 l

Tredjestørste udbyder

af økologisk bomuld i verden. Hos Tchibo er det bekræftelse og motivation til konsekvent at gå denne vej. Kilde: textileexchange.org

434 liter

vand sparer Tchibo i gennemsnit ved fremstillingen af en t-shirt med økologisk bomuld. Kilde: aboutorganiccotton.org

86%

af den indkøbte bomuld hos Tchibo stammede i 2018 allerede fra bæredygtigt landbrug.

Striber & farverige detaljer

Tid til Black & White

 
 
 
   
  
2 par trusser
95 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
  
 
2 par braziltrusser
129 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
 
 
 
BH-top
Uden bøjle – kan næsten ikke mærkes og strammer ikke
75 DKK Quickshop
 
  
Undertrøje
Blød bomuldsstretchkvalitet
69 DKK Quickshop
2 undertrøjer
129 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
 
Blød Seamless-BH
95 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
2 par trusser
95 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
 
2 par trusser
Blød bomuldsstretchkvalitet
95 DKK Quickshop
   
2 trusser »Magic Cut«
Hel flad afslutning, efterlader ingen mærker
95 DKK Quickshop
  

Passer perfekt!

Vores kollektion med BH'er har den perfekte BH til alle behov, uanset om det skal være blidt, sensuelt eller uden sømme. Find din størrelse helt enkelt og oplev perfekt pasform samt høj komfort.

Til BH'en med bløde skåle

75-80A, 75-85B, 75-80C

 • Former blidt – høj komfort uden bøjler
 • Let vatterede skåle

Til Seamless-BH'en

Onesize

 • Passer til A-skål 75–85, B-skål 70–85, C-skål 70–80
 • Utroligt behagelig, blød og lækker

Til Bøjle-BH'en

75-85B, 80-90C

 • Former en naturlig udskæring uden faste skåle
 • Pyntede skålkanter

Til BH-toppen

Størrelse 36-42

 • Moderne snit med bred elastisk kant under brystet
 • Med pyntet udskæring og dekorativ fold ved brystet

Til Bøjle-BH'en

80-95D, 80-95E

 • Specielt, behageligt snit til store størrelser
 • Sømløse skåle i to lag med formbøjler

Til Bøjle-BH'en

75-85B, 80-90C

 • Former en naturlig udskæring uden faste skåle
 • I to lag, uigennemsigtige Skåle – formet uden sømme

Til Bøjle-BH'en

75-80A, 75-85B, 75-85C

 • Specielt, behageligt snit til store størrelser
 • Brede sidedele og skåle med højere snit

Til Bøjle-BH'en

75-80A, 75-85B, 75-85C

 • Specielt, behageligt snit til store størrelser
 • Brede sidedele og skåle med højere snit

Tvillingestørrelserne

Hvis yndlings-BH'en er udsolgt i din størrelse, er tvillingestørrelser løsningen. Her skal man vælge et større mål under brystet og en mindre skålstørrelse – eller omvendt. Tvillingestørrelser for 80B er f.eks. 85A og 75C.

Undertøj i store størrelser

Nudelook & hvidt undertøj

Supersøde favoritter

Er økologisk bomuld ikke for børn? Vi synes ikke, at man kan tage temaet økologisk bomuld alvorligt nok. Ved baby- og børnetøj er vi i dag nået så langt, at vi udelukkende anvender økologisk dyrket bomuld.

Dejligt undertøj til ham

Hvad gør økologisk bomuld så specielt?

Den økologiske dyrkning beskytter naturen, skåner klimaet og sørger for, at hele familien føler sig dejligt tilpas. Vores produkter med økologisk bomuld kan nemt genkendes på materialeoversigten – hvis de indeholder minimum 95% økologisk bomuld, er de med seglet OCS 100 – og fra minimum 50% er de med seglet OCS Blended.
Læs mere

Godnat med godt humør!

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.