×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Udstyr til husholdningen

Udstyr til husholdningen

2-i-1-fnugfjerner med skohorn

2 forskellige sider: velour og kunststofbørster
49 DKK 33 DKK Quickshop

Opbevaringsboks

Til vaskemiddel, opvasketabs og lignende
59 DKK 42 DKK Quickshop

Tæppefejekost

Med silikonekant for en særlig grundig rengøring
169 DKK Quickshop

Opbevaringsboks

Opbevaringsboks til julepynt og gavepapir
259 DKK Quickshop

5 æsker

Ideel som gaveindpakning eller til opbevaring
85 DKK 59 DKK Quickshop

2-i-1: Gulv- og vinduesskraber med sprayfunktion

Rengøringshovedet kan nemt udskiftes
169 DKK Quickshop

2-i-1-rengøringsbørste til sko

Nem rengøring af forskellige slags sko – børste med børster og crepehoved
59 DKK 42 DKK Quickshop

Designvægur

I origamilook
209 DKK 159 DKK Quickshop

Hynde- og tekstilbørste

Fjerner fine partikler fra hynder, tæpper, tøj osv.
59 DKK 42 DKK Quickshop

Rengøring af sølv og smykker

Ideel til rengøring af sølv, guld, kobber, rustfrit stål, slebne ædelsten og forsølvede dele
69 DKK Quickshop

Gulvbørste med sprayfunktion

Indbygget vandtank med direkte tilførsel af vand og rengøringsmiddel
85 DKK 50 DKK Quickshop

Fleksreol

Kan klemmes fast mellem to vægge eller skabssider
129 DKK Quickshop

3 rengøringsklude til badeværelset

Specialklude i mikrofiber – altid den rigtige klud til den rigtige overflade
69 DKK Quickshop

Mundstykke til støvsugeren

Fleksibelt – til rengøring af sværttilgængelige steder
85 DKK 79 DKK Quickshop

Skurebørste

Robuste kunststofbørster til effektiv og grundig rengøring af fliser, sten osv.
49 DKK 25 DKK Quickshop

Rengøring af bilens ruder

Nem tørring og rengøring af indersiden af bilruden – fjerner kondens, støv og snavs
85 DKK Quickshop

Opbevaringsboks til julepynten

Med enkeltrum til beskyttet opbevaring af julekugler, lyskæder, juletræspynt osv.
85 DKK Quickshop

3 polstrede bøjler med stofbetræk

Ideelle til kjoler, lingeri og brudekjoler
85 DKK 50 DKK Quickshop

Rejsetaske til BH’er

Målrettet opbevaring af undertøjet i bagagen – passer på dine BH’er
85 DKK Quickshop

Ophæng til bukser

Til pladsbesparende opbevaring af 4 par bukser
109 DKK 79 DKK Quickshop
1

Udstyr til husholdningen: nyttige hjælpemidler, der skaber orden og gør rent

Den smule husarbejde ordner sig selv – eller hvordan er det nu? Især hos familier og erhvervsaktive kan det være lidt af en udfordring at sørge for, at hjemmet altid er ryddeligt og rent. Et pænt og ordentligt hjem er så dejligt. Du kan lette husarbejdet med smart og funktionelt udstyr til husholdningen. Lad os guide dig til, hvilket udstyr du har brug for.

Gå på opdagelse i Tchibos lækre udvalg af husholdningsartikler

Opbevaringsløsninger

Du kan nyde godt af et ryddeligt hjem med vores opbevaringsløsninger i mange forskellige størrelser og former: Bokse, poser, organizere og meget mere i lækre design overvinder ethvert kaos.

Rengøringsartikler

Vores børster, klude og skrabere trækker snavset og bakterierne til sig for at komme støvet til livs. I vores kategori rengøringsartikler finder du hjælpemidler til enhver form for rengøring.

Tips og idéer til husholdningsartikler

Undgå bakterier i hjemmet

Husk først og fremmest dette: Ikke alle bakterier er sygdomsfremkaldende. Derfor er det som regel ikke hverken nødvendigt eller anbefalet at gribe til brug af desinfektionsmidler i hjemmet. Rengøring i hjemmet ved hjælp af almindelige rengøringsmidler er som regel nok. Det ser dog lidt anderledes ud med selve husholdningsremedierne: svampe, klude og håndklæder skal du eksempelvis skifte flere gange ugentligt, da de fleste bakterier ligger på lur her. Du kan også i stedet vaske dem ved mindst 60 grader alt efter materialetypen. Den højere grad af renlighed gælder også for køkkenredskaber, der kommer i kontakt med fødevarer, såsom skærebrætter.

Spar tid med hjælpemidler

Når alting har sin plads, kan du koncentrere dig om oprydningen og rengøringen og arbejde dig igennem opgaverne én for én. I den forbindelse skal man ikke undervurdere husholdningsmaskinerne. Der er derfor, der findes tøjfoldere og støvsugerrobotter, der letter de forskellige opgaver eller udfører dem for dig. Men også almindelige remedier som klude, støvsugere og koste er en hjælp, når de er praktiske, grundige og nemme at gemme af vejen.

Husholdning med børn

Børnene hjælper som regel gerne til i husholdningen. Så kan de vise mor og far, hvor store de er blevet. Små børn, der hjælper til for sjov, vænnes hurtigt til, at husarbejdet hører til hverdagen. Når børnene er omkring 2 år, kan de inddrages i husholdningen – og sættes til lette og ufarlige opgaver. De kan f.eks. række dig klemmerne, når du hænger tøj op, eller hjælpe med at vaske grøntsager. Så kan du fortælle barnet, hvordan du gør eller gøre opgaven til en leg ved at spørge om farverne på diverse ting. Jo ældre barnet bliver, desto mere er de klar til at få opgaver, som de selv skal klare – f.eks. at tørre bordet af eller vande blomster.

Kreativ udformning af udstyr til husholdningen

Først og fremmest skal udstyr til husholdningen naturligvis være praktisk. Nogle remedier opbevares dog ikke i skabet, men står i stedet på reolen eller i et stativ. Og så er det dejligt, når også dette udstyr lyser lidt op. Det gør ikke blot arbejdet sjovt, men øger også i sidste ende motivationen, når du bruger udstyret. Hvis du eksempelvis pynter en klud med en mønstret pyntebort eller sætter individuelle motiver eller en sjov tekst på glas, æsker osv., bliver husholdningsartiklerne straks dekorationselementer, der ikke kun har et funktionelt formål, men også pynter rummet som flot blikfang. Disse ting i eget design er også en god gaveidé.

Dette skal du være særlig opmærksom på ved køb af udstyr til husholdningen

Stabilt materiale

Du har brug for nyttige husholdningsartikler, der kan tåle at blive brugt, for at du kan gå til opgaven med krum hals. Først og fremmest er det vigtigt med stabile materialer. Kunststof af høj kvalitet er ikke kun vandafvisende, men også robust nok til at holde til kraftige bevægelser – f.eks. når du skrubber og tørrer af. Som regel skal de blot skylles bagefter. Vær også opmærksom på, om udstyret har forstærkninger de nødvendige steder. Når det gælder udstyr til husholdningen, er det typisk de bevægelige led. På opbevaringskasser etc. skal alle kanter og hjørner være forstærkede. Så bliver de mere modstandsdygtige og holder i lang tid.

Specifikke funktioner

Du vil blive overrasket over, hvor meget forskelligt udstyr til husholdningen, man kan få i dag. Specialiserede varianter letter de svære opgaver og hjælper dig med at udnytte alle kroge i hjemmet. Opbevaringsløsninger til hjørner, skabe og døre hjælper dig f.eks. med at holde orden ved at skabe smart opbevaringsplads. Husholdningsartikler som antistatiske støveklude er udformet på en sådan måde, at de er velegnede til sværttilgængelige kroge eller store og glatte overflader. Er man til det mere enkle, kan man gribe til multifunktionelt udstyr med udskifteligt tilbehør – eksempelvis med forskellige mundstykker. Det vigtige er, at udstyret lever op til kravene i dit hjem.

Vores løfter om udstyr til husholdningen

Kvaliteten er den vigtigste egenskab, når det gælder vores praktiske udstyr til husholdningen. Den sikres via omhyggelig forarbejdning af kvalitetsmaterialer samt høje krav til sikkerhed og funktionalitet. Derudover gennemgår vores produkter strenge kontroltests, også hos uafhængige testinstitutter. Det kan du se på "Tchibo Certified Merchandise"-mærket, der forkortes TCM. Når du køber udstyr til husholdningen i vores onlineshop, hjælper vi dig med at foretage det rette valg ved at angive produktets egenskaber og kvaliteter. Så kan du bedre bedømme håndteringen, materialet, vægten og anvendelsesmulighederne. Du finder angivelsen "Maks. 2 kg" på de af vores husholdningsartikler, der er vægtmæssigt lette at håndtere. Er der tale om produkter af stof, kan du se på angivelsen "100% bomuld", at de har en særlig høj sugeevne.