×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Udstyr til camping & friluftsliv

Udstyr til camping & friluftsliv

Kun få tilbage
  • Skål
Af mat poleret, rustfrit stål 18/10
489DKK
159DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Picnictæppe
Yderside af blødt fleece
85DKK
59DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Køletaske
Med kuldeisolerende folie for optimal køling
129DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Minikøletaske
Med kuldeisolerende folie til optimal køling
85DKK
Quick view
  • Serverings- og salatskål
Med låg og udtagelig serveringsskål
149DKK
129DKK
Quick view
  • Sovepose med ærmer
Varmende, vand- og snavsafvisende med fuld bevægelsesfrihed
409DKK
279DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • XL-picnictæppe
Blød fleeceoverflade
129DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Kaffe to go-bæger
Dobbeltvægget – holder indholdet varmt eller koldt i længere tid
79DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Outdoorbrusesæt
Perfekt til rejser
85DKK
75DKK
Quick view

Picnic- og campingtilbehør: Nemt, let og utrolig praktisk

En udflugt i naturen er beroligende for sjælen. I form af en afslappet picnic med familie og venner eller en længere campingferie, forsvinder stresset fra dagligdagen som dug for solen. Med det rigtige campingtilbehør gør du udflugten til en særlig oplevelse. Vi fortæller dig her, hvad der er vigtigt ved køb af campingudstyr.

Sådan kan du nyde din picnic og camping helt afslappet

Hav altid varme og kolde drikkevarer med

Det er vigtigt for sundheden at drikke meget. En voksen bør drikke mindst to liter dagligt, så hjernen fungerer ordentligt og koncentrationsevnen opretholdes. Derfor er drikkevarer i bagagen meget vigtigt på længerevarende ture. Når temperaturerne bliver sommervarme, er køletasker og kølerygsække perfekte til campingturene. Termobægre af rustfrit stål sørger for længere nydelse af den varme kaffe. Dobbeltvæggede beholdere kan anbefales, da de har bedre isolerende egenskaber.

Gennemtænkt campingtilbehør

Praktiske detaljer i camping- og picnictilbehøret kan lette din udflugt i det grønne. Picnicudstyr, der kan foldes og ryddes pladsbesparende væk, giver mere plads til andet tilbehør i bagagen. Picnictæpper med håndtag er nemmere at transportere og skal ikke længere bæres over skulderen eller under armen. Telte med pop op-effekt gør det nemt at slå teltet op, for de folder sig helt ud på et par sekunder.

Camping med glamourfaktor

Kender du til glamping? Glamping er en blanding af camping og glamour. Denne trend inden for campingferien sørger med glamourøse, dekorative elementer for en ny form for luksus og en helt særlig følelse af velvære. Så hvorfor ikke gøre det helt hyggeligt? Med bløde dyner og puder, flotte lanterner og kvalitetscampingudstyr – for eksempel tallerkener i keramisk look – kan du forvandle din campingtur til et glamourøst eventyr.

Godt indpakkede snacks

En god picnic er lækker både for øjet og for munden. De lækre sandwiches og salater, som du har tilberedt hjemmefra i køkkenet, er lige så lækre som nem fingerfood, der kan spises hurtigt. Det er dog vigtigt, at maden holder sig frisk på turen. Dette sikres af lufttæt og kølende indpakning, for eksempel med det særlige campingsæt. Holdbarheden forlænges betydeligt, når maden transporteres i isolerede køletasker.

Dette skal du være opmærksom på, når du køber picnic- og campingtilbehør

Skånsomme materialer

Både som sovepose eller picnictæppe bør campingtilbehør, som berører huden direkte, være af bæredygtige materialer uden skadelige stoffer. Du sidder bekvemt og blødt på et picnictæppe af kvalitetspolyester eller -polyamid, også når du på varme dage har shorts eller nederdel på. Disse kunststoffer har yderligere fordele i soveposer, telte og mere, da de er lette, åndbare og tørrer hurtigt.

Nem at bruge

Man vil selvfølgelig ikke bruge sin fritid på unødigt komplicerede vejledninger. Især undervejs er det godt, når du bare kan ankomme og slappe af. Kvalitetstilbehør til picnic og campingtur skal være selvforklarende og nemme at samle og bruge. Et campinggasapparat tændes for eksempel nemt med en drejeknap. Telte med pop op-funktion kan slås ekstra hurtigt op.

Lav vægt og volumen

Du vil selvfølgelig ikke skulle slæbe unødigt meget bagage med på udflugten. Picnicsæt af kunststof eller aluminium er meget lette og er derfor perfekt egnede til udflugter. Du sparer både vægt og plads med et multifunktionelt tilbehør, som klarer mange forskellige opgaver på én gang. Dette kan for eksempel være lommeknive, som både kan skære, men også fungerer som flaskeåbner, saks, neglefil og meget mere. Campingtilbehør, der kan foldes sammen, kræver ikke meget plads og er derfor perfekt til udflugter og campingture.

Vandtæt

Campingtilbehøret skal også kunne bruges i vind og vejr. Dette er især vigtigt på teltture. For du har jo ikke lyst til at blive overrasket af et uvejr. Vejrstabile telte er som regel af vandtætte materialer. Her er åndbare polyesterlag især velegnede. For at kontrollere om et telt er vandtæt nok, skal du holde øje med den såkaldte vandsøjle. Den siger noget om, hvilke mængder vand materialet kan holde til, før fugten trænger igennem. En vandsøjle på 5.000 mm er som regel nok her.

Vores løfter om picnic- og campingtilbehør

Da vi ønsker at tilbyde godt picnic- og campingtilbehør af høj kvalitet, bruger vi udelukkende bæredygtige materialer i robust forarbejdning med praktiske detaljer. Vores høje kvalitetskrav ses af vores "Tchibo Certified Merchandise"-mærke, forkortet "TCM". Det vil sige, at vores produkter jævnligt bliver testet. Derudover kontrollerer eksterne kontrolinstanser produkternes kvalitet. Vores produkter har synlige kvalitetsmærker, så du hurtigt kan se dets egenskaber, når du køber picnictilbehør online. Vi lægger for eksempel høj vægt på fødevaregodkendte materialer. Dette ser du af angivelsen "fødevaregodkendt" i produktbeskrivelsen.