×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU35 2018
Udendørsfunktionsjakke, råhvid

Udendørsfunktionsjakke, råhvid

Med denne jakke findes der ikke længere dårligt vejr! Den er vandtæt, vindtæt og åndbar. High Performance-belægningen giver et behageligt kropsklima som et andet lag hud: den åndbare belægning forhindrer vanddråber i at trænge ind og leder fugten væk fra kroppen. Godt beskyttet mod vejr og vind Også når vejret bliver rigtigt dårligt, er denne jakke en pålidelig følgesvend: Den miljøvenlige ecorepel®-imprægnering gør jakken smudsafvisende, og ydermaterialet kan klare et vandstråletryk på op til 3.000 mm. Funktionsjakken er udstyret med meshfor for et behageligt kropsklima, har viddejusterbar hætte med snor og en lille skærm samt dobbelt overfald med velcrolukning til beskyttelse mod vinden. To sidelommer med lynlås og en indvendig lomme med velcro, og ærmer, som kan reguleres i vidden ved hjælp af velcro.

Sidst på tilbud: KU35/2018  Regntøj til hele familien

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.