×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter KU18 2018
Udendørs LED-hængelampe

Udendørshængelampe med LED

Også efter mørkets frembrud, og når solen er gået ned, kan man have mange dejlige stunder i sommerhaven, på altanen eller terrassen – og denne hængelampe sørger for den helt rigtige belysning. Batteridrevet og kan hænges op Lampen er batteridrevet og dermed fleksibel, da den kan bruges overalt uden ledning. Ved hjælp af kæden med S-kroge kan den fx hænges op i pavillonen, på pergolaen eller på en gren, hvorfra den spreder sit smukke, varmt hvide lys. Ca. 8 timers lys Outdoorlampen tændes ved hjælp af en træksnor, den har strømstrik med ekstralangt opladerkabel for en nem opladning af batteriet, og med fuldt opladet batteri kan den lyse i ca. otte timer. Spar energi med LED-belysning Denne lampe er forsynet med LED-lyskilder i energiklasse A+. 450 lumen, 5 kWh/1.000 t. Varmt hvidt lys.
489 DKK
489DKK
inkl. moms

Sidst på tilbud: KU18/2018  Alt til grill & picnic

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.