×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Turbanhåndklæde

79DKK
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
to., 22.08.2019 - ma., 26.08.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Blød bomuldskvalitet med modal
  • Høj sugeevne
  • Med praktisk lukkeknap
  • Med økologisk bomuld

Turbanhåndklæde

Produktnummer 91477
Med dette håndklæde bliver selv langt hår hurtigt tørt, da den bløde kvalitet med Lenzing Modal® og førsteklasses økologisk bomuld har en meget høj sugeevne. Takket være den specielle form med lukkeknap på baghovedet holder turbanhåndklædet optimalt på håret.

Turbanhåndklædet vikles nemt om hovedet

Sæt turbanen i en håndevending: Bøj hovedet fremover, og tag turbanen på, drej den rundt nogle gange, og vip enden om bagpå, og knap den fast. Så sidder turbanhåndklædet som det skal.

Farve:

Rød

Materiale:

Basismateriale 100% bomuld (økologisk dyrket)
Luv 50% modal (Lenzing Modal®), 50% bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Ca. 61 x 24 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Blegning
Må ikke bleges
Tørring
Kan tørres i tørretumbler, normal tørring, 80
Strygning
Må ikke stryges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Vask
Normal vask ved maks. 60 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Træk i form efter vask
Vask med lignende farver
Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

91477

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.