×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Tunikabluse

129DKK -38%
79DKK
inkl. moms
  • Kun få på lager
Leveringstidspunkt
on., 20.11.2019 - fr., 22.11.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Dekorativt broderi ved udskæring og ærmekant
  • Effektfuldt strukturstof af økologisk bomuld
  • Rund halsudskæring med V-udskæring og snører med kvaster
  • Pasform: Vid

Tunikabluse

Produktnummer 78628

Bluser og trøjer

Denne tunikabluse af effektfuldt og hudvenligt økologisk bomuldsstrukturstof begejstrer med sine romantiske detaljer. Udskæringen og ærmekanterne er pyntet med broderi. Blusen har rund halsudskæring med V-udskæring og snører med kvaster, overskårne ærmer, en let afrundet søm og en delesøm på ryggen.

Farve:

Hvid

Materiale:

100% bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Samlet længde ca. 68 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Ved hjælp af en særlig proces under spindingen dannes uregelmæssige fortykninger i garnet, hvilket giver stoffet en udtryksfuld overfladestruktur.
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til finvask
Vask og stryg på vrangen
Vask med lignende farver
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

78628

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.