×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Trestjernet køkken derhjemme

Perfekt tilberedning og stilfuld servering

Vores favoritter fra kollektionen

Dækket med glans

Pynt til det dækkede bord

 
Modefarver

Vinterdrømme i natblå og guld

Gyldne stjerner og lysholdere, dertil passende servietter og duge i natblå – se modefarverne i december! Så bliver det dækkede jule- og nytårsbord klar til fest og fuld af stemning.

Den perfekte steg

Gryder til stegning og simren

Weihnachtsbraten in einem Bräter

Tips til den perfekte julesteg

  • Tag kødet ud af køleskabet en til to timer før tilberedningen, så det kan vænne sig til stuetemperaturen.
  • Udnyt varmen, som opstår under stegningen, og put umiddelbart derefter stegen i ovnen.
  • Giv stegen tid, og indstil ikke ovntemperaturen for højt. Ved en temperatur mellem 80° og 120° opnår du de bedste resultater.
 

Til fuldkommen nydelse

Kogegrej og køkkenudstyr

Lyst til dessert!

Tilbehør til dessert og kaffe

Gennemført mixet

Alt til cocktailbaren

Kronen på værket!

Smagfuld præsentation af ost og vin

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.