×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Fortryllende forårsdrømme

Basics i tidløse farver

Afslappet stil, du har det godt i

 
 
   
   
  
Bengalinbukser med stretch
Kan p.t. ikke bestilles
Bengalinbukser med stretch
Let i pleje, viskosestretchkvalitet der ikke krøller
229 DKK
 
 
  
 
 
7/8-lange jeans
Behageligt blød bomuldsstretchkvalitet
179 DKK Quickshop
 
Bluse
Forside med vævet indsats, ryg og ærmer i blødt faldende Lenzing Viscose®-stretchkvalitet
89 DKK Quickshop
 
Striktrøje
Af flot båndgarn
159 DKK Quickshop

Tilbehør der lyser op

Forårsdrømmene går i opfyldelse

      
2 jerseyhovedpudebetræk
Desværre udsolgt
       
Ekstrahøjt jerseyfaconlagen
Desværre udsolgt
 
Ekstrahøjt jerseyfaconlagen
Desværre udsolgt
 
Extrahohes Jersey-Spannbettlaken
Desværre udsolgt
 

Stilfuld indretning

 
Natbord
Et møbel fra vores Nordic-serie
739 DKK Quickshop
 
Skuffetårn
Et møbel fra vores Nordic-serie
1.389 DKK Quickshop
 
2 hørgardiner
Let, blød og holdbar kvalitet af førsteklasses ren hør
339 DKK Quickshop
  
  
Pynteskål
Egnet til f.eks. frugt eller brød
85 DKK Quickshop
 
Dug
Med førsteklasses akvareltryk
209 DKK Quickshop
  
Bordløber
Kan p.t. ikke bestilles
 
2 borde med hylde
Et møbel fra vores Nordic-serie
739 DKK Quickshop
 
 
3 plakater
Forskellige moderne design
59 DKK Quickshop
 
Polstret stol
I retrodesign
659 DKK Quickshop
 
LED-bordlampe
Kan fyldes med pynt efter ønske
41 DKK Quickshop
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Tekstiler, som er markeret som ECO-LOGIC, stammer fra Appachi ECO-LOGIC Cotton, et indisk projekt for småbønder.
I respektfuldt samarbejde lærer bønderne i ECO-LOGIC-projektet at dyrke bomuld med naturlige midler til plantebeskyttelse og gødning. Det er godt for miljøet, for markerne og naturligvis også for bønderne.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
SKÅNSON FOR MENNESKE OG MILJØ
Læder er et robust materiale af særlig høj kvalitet. Derfor kan du have glæde af dit produkt i lang tid. Derudover er vores læderprodukter garvet uden brug af krom. For det første undgås belastningen af miljøet pga. krom og for det andet udelukkes sundhedsrisiciene ved dette stof for menneskene i produktionslandene og også for dig.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.
Vores ideer af FSC®-certificeret papir er LAVET MED OMTANKE, for der anvendes træcellulose fra eksemplarisk drevne skovbrug til fremstillingen af papiret.

MED FREMTIDEN FOR ØJE
FSC®'s (Forest Stewardship Council®) strenge retningslinjer sikrer ansvarsfuldt skovbrug – fra træet til det færdige produkt. Med hver beslutning for FSC®-certificeret papir støtter du bevarelsen af skovens vigtige funktioner. Du kan også være sikker på overholdelsen af rettigheder og sikre arbejdsvilkår for skovarbejderne. Gode ideer af papir og karton med kærlighed til naturen.
Til vores produkter med genbrugt materiale genbruger vi råmateriale og sparer dermed ressourcer og energi – for flere gange genbrug er LAVET MED OMTANKE.

VIDUNDERLIGT GENBRUG
Når du køber produkter af genbrugt materiale, beslutter du dig for en bæredygtigere livsstil. Dermed går værdifulde råmaterialer og energi ikke til spilde. Også udledningen af skadelige udstødningsgasser og anvendelsen af vand og kemikalier kan på denne måde reduceres – uden af påvirke kvaliteten af vores produkter.