×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Top

109DKK -36%
69DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
ma., 26.08.2019 - fr., 30.08.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Med broderi på skulderen
 • Paspoleret ærmeudsnit til optimal pasform
 • Rar, blød bomuldsblandingskvalitet
 • Pasform: Normal
 • Kontrolleret af eksterne, autoriserede institutioner for skadelige stoffer

Top

Produktnummer 78327
Luftig-let og alligevel elegant: Den ærmeløse top i rar, blød bomuldsblandingskvalitet ligger løst om kroppen, har paspolerede ærmeudsnit til en optimal pasform og flot broderi på skuldrene.

Farve:

Hvid

Materiale:

50 % polyester, 38 % bomuld (økologisk dyrket), 12 % viskose (Lenzing Viscose®)
Broderi 100 % bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Samlet længde ca. 65 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Blegning
Må ikke bleges
Vask
Skånevask ved maks. 30 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

78327

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.