×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Tid til nye ideer

Findes der noget skønnere end yndlingskaffen om morgenen eller det øjeblik, hvor du prøver din nye yndlingsbluse? Disse særlige øjeblikke i livet er dem, som betyder noget – både i dag og i morgen. Derfor spiller bæredygtighed en stor rolle hos os, for kun ved at skåne ressourcerne og beskytte miljøet under fremstillingen i dag, kan du også nyde disse øjeblikke i fremtiden. I de næste uger viser vi dig, hvad vi indtil nu har opnået hos Tchibo på vores vej mod 100% bæredygtighed. Hold dig opdateret på vores bæredygtige temaer i de næste uger her.

#1: OCEAN PLASTIC

Vores sportsmode er noget helt specielt

Bølger, vand & uendelighed – når vi tænker på havet, tænker vi ikke på bjerge af affald. Det er desværre virkeligheden, og for hver kvadratkilometer af vores have svømmer der hundredetusinder stykker plastik rundt.

Med vores nye sportsmode af gamle fiskenet og andre genbrugte materialer vil vi gøre noget ved det og holde havene og naturen rene.

Sportsmode af fiskenet

Under fremstillingen af vores badedragt og sports-BH-top af ECONYL-garn sparer vi meget vand i produktionen og kan betydeligt reducerere udledningen af drivhusgasser, som opstår under konventionelle produktionsmetoder.
Badedragten og sports-BH-toppen fra vores kollektion er fremstillet af 100% regenererede nylonfibre.
Der er i alt blevet forarbejdet 1100 kg fiskenet til fremstillingen.
En bil kan køre mere end 4,5 gange rundt om Jorden på de sparede drivhusemissioner.
 
Sportsbadedragt
Fremstillet med innovative ECONYL®-fibre – op til 100% regenereret polyamid
189 DKK Quickshop
 
Sports-BH-top
Fremstillet med innovative ECONYL®-fibre – op til 100% regenereret polyamid
129 DKK Quickshop
ECONYL-garn er en lille revolution, for det består af 100% nylonfibre, der er fremstillet af fiskenet og andet nylonaffald fra havet. Under den efterfølgende proces spares der på værdifulde ressourcer som vand, råolie og kemikalier, og miljøet skånes.

Ellers andet?
PET-flasker bliver til sportsoutfits!

 
Sportstop
Med genbrugt polyester
109 DKK 95 DKK Quickshop

Mode af PET-flasker?

Vi viser dig, hvordan det foregår. 5 produkter fra vores kollektion Green Fashion består bl.a. af plastikflasker. Hvordan det sker? I en intelligent genbrugsproces bliver PET-flasker forarbejdet til polyesterfibre. Dermed genbruger vi værdifulde materialer og forbruger færre nye råstoffer.

 
Sportsbluse
Med genbrugt polyester
129 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
 
3/4-sportsbukser
Med genbrugt polyester
159 DKK Quickshop
 
Bade- og løbeshorts
Af genbrugt polyester
129 DKK Quickshop