×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Termofunktionsbluse

189DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
to., 24.10.2019 - ma., 28.10.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
 • Optimal varmeisolering på grund af den blødt ruede inderside
 • Raglanærmer for optimal bevægelsesfrihed
 • Elastiske indsætninger i skulder- og rygområdet for optimal fugttransport
 • Lynlås med hagebeskyttelse

Termofunktionsbluse

Produktnummer 106023
Løb dig blot varm
Denne ekstravarme termofunktionsbluse er helt perfekt, hvis du altid vil have den rigtige temperatur, når du træner eller dyrker vintersport. Det funktionelle materiale er åndbart, fugttransporterende og hurtigttørrende. Elastiske indsætninger i skulder- og rygområdet giver optimal fugttransport. Den blødt ruede inderside er helt perfekt, når det gælder varmeisolering, og sikrer, at man ikke afkøles i de mindre aktive faser. Ståkraven med lynlås har hagebeskyttelse, så huden ikke kommer i klemme, når man lyner blusen.

Så går vi i gang
Når først blusen er på, giver denne herrefunktionsbluse, der er længere bagpå, optimal bevægelsesfrihed takket være raglanærmerne og elastanindholdet. Det sikrer en perfekt pasform og høj komfort. Ekstraflade syninger er yderligere et plus. Ærmerne har tommelfingeråbninger i kanten, så ærmerne ikke glider op og blotter hænderne, men du har stadig hænderne fri – f.eks. til betjening af din smartphone, så du kan vælge din løbeplayliste.
Blusen har ligeledes integreret kabelføring til hovedtelefoner samt en lille lynlåslomme bagpå med plads til det mest nødvendige. Termoblusen er udstyret med reflekser for øget synlighed, så du ikke bliver overset i trafikken.

Farve

Bla

Materiale

92% polyester, 8% elastan (LYCRA®)
Indsætning 90% polyester, 10% elastan (LYCRA®)

Mål

Samlet længde ca. 75 cm
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Blegning
Må ikke bleges
Strygning
Må ikke stryges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning

Yderligere plejeanvisninger:

Luk lynlåse inden vask
Vask med lignende farver
Brug ikke skyllemiddel
Vask på vrangen
Toppræstationer inden for sport kan kun opnås ved konstant kropstemperatur. Materialet DryActive Plus optager fugt fra kroppen, der dog ikke bliver der, men ledes ud på tekstilernes overflade, hvor den hurtigt fordamper. På den måde holdes kroppen behageligt tør og bliver ikke nedkølet, heller ikke ved store fysiske anstrengelser. 1. Luft 2. Fibre med DryActive Plus materiale 3. Strik med DryActive Plus materiale 4. Fugt fra kroppen
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

106023

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.