×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Bæredygtig tekstil

Kun når man er på lige fod med miljøet, kan man sørge for en bedre fremtid. Da man kan nå dette mål hurtigere i fællesskab, arbejder vi sammen med internationalt anerkendte seglorganisationer. Sammen engagerer vi os for bibeholdelse af sociale og økologiske standarder. Når du køber et produkt, hvor seglet står, så ved du, at du ikke kun gør noget godt for dig selv, men også bidrager med noget godt til verden.
Økologisk bomuld

Selvfølgelig økologisk!

Vores tekstiler af økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE, fordi bomulden er kontrolleret økologisk dyrket. Seglet: OCS 100 garanterer, at produktet indeholder mindst 95 % økologisk bomuld. Ved seglet OCS Blended indeholder produktet mindst 50 % økologisk bomuld. Den økologiske dyrkning er godt for mennesker og miljø.
100 % GOTS certificeret

Økologisk fra mark til butikshylde

Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), indeholder mindst 95 % bomuld fra kontrolleret økologisk dyrkning. Vi sørger også for, at miljømæssige og sociale aspekter overholdes i løbet af tekstilets samlede produktionsproces.
Understøttelse af landmænd

Fælles om en bedre fremtid for Afrika

Når du køber tøj hos Tchibo med seglet Cotton made in Africa er LAVET MED OMTANKE, så understøtter du samtidig de mindre landbrug i Afrika. På kurser lærer landmændene, hvordan bomuldet dyrkes effektivt og miljøvenligt. Med en bedre høst og bedre indkomst forbedrer landmænd selv deres egen og deres families situation. Flot mode til dig og en bedre fremtid for andre.
Lenzing Viscose®

Føl dig bæredygtigt tilpas

Du mærker med det samme med vores mode af Lenzing Viscose®, at den er LAVET MED OMTANKE. Moden udmærker sig med den helt bløde struktur og det elegante fald. Cellulosefibrene giver dig ikke kun en blød fornemmelse på huden, men skåner også miljøet: Den produceres af vegetabilske råstoffer. Råstofferne kommer primært fra bæredygtige kilder. Under produktionen sikres det, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
Fremtidens fiber

Fremtidens fiber

Denne funktionsfiber fremstilles af træ. Den er ikke kun silkeblød og rar på huden, men er også utrolig miljøvenlig og skåner ressourcerne under produktionen. Dermed kan du være sikker på, at vores nattøj af TENCEL® er godt for dig og for miljøet.
Lenzing Modal®

Vidunderet fra planternes verden

Tekstiler, der er i kontakt med vores hud, bør være LAVET MED OMTANKE: Lenzing Modal® af bøgetræ fremstilles miljøvenligt med en patenteret teknologi. Fibrene skåner miljøet og føles særlig blød på din hud.
Med kunstig pels

Kvalitet uden pine

Vores mode med pels er LAVET MED OMTANKE, så ingen dyr skal lide her. Vi er medlem af FUR FREE RETAILER PROGRAM, et initiativ af internationale miljøorganisationer og dyreværn. Vi bruger ikke rigtig pels, men fremstiller vores pelse af kunstfibre. Med disse produkter får du ikke kun smart mode, men du sender også et klart budskab til din omverden.

Skånsom for mennesker og miljø

Læder er et robust materiale af meget høj kvalitet. Du har derfor glæde af dit produkt i lang tid. Vores læderprodukter er garvet uden brug af krom. Dette er for det første med til at undgå belastning af miljøet pga. krom og udelukker også sundhedsrisiko for menneskerne i produktionslandene og for dig.

Gør nyt af gammelt

Når du køber produkter af genbrugsmateriale, så køber du ikke skrald. For materialet indeholder værdifulde, men genbrugte stoffer. Dette sparer værdifulde ressourcer og reducerer affaldsmængderne.
Eco-Logic bomuld

Mærk kvaliteten

ECO-LOGIC bomuldet er noget helt særligt; dette kan både du og de mange landmænd i Indien mærke. De dyrker vores bomuld under socialt orienterede og miljøskånsomme betingelser. En betydelig forbedring for bønderne og deres familier.