×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Tilbud påsken 2018

Tag på skiferie i påsken! Påsken ligger tidligt i år, hvilket er ideelt for de skibegejstrede. Især i Frankrig og Østrig er der mange områder, der har snegaranti helt frem til slut april/start maj.
Book ferien nu

Tilbud februar 2018

Er du træt af det våde og kedelige vintervejr i Danmark? Så book din last-minute skiferie her og glæd dig til at suse rundt i smukke snedækkede bjergene i februar.
Book skiferien nu

Ski & wellness

Trænger du også til lidt afslapning og en dybdegående massagebehandling efter en oplevelsesrig dag på pisten? Så anbefaler vi, at du kombinerer din skiferie med lidt wellness.
Se mere

Skiferie med hele familien

Nogle gange kan det være svært at finde den helt rette skiferie i blandt store udbud. Derfor kan I finde vores skræddersyede skiferietilbud til familier her.
Se mere

All Inclusive skiferie

Vil du ikke spilde tid på at organisere praktiske ting, mens du er på skiferie? Så finder du passende tilbud på all inclusive skiferie i Alperne her. Her er forplejning, drikkevarer, overnatning og liftkort inkluderet i prisen.
Se mere

Gruppeskirejser

Tag på skiferie med dine bedste venner eller med hele familien – gruppeskiferier er altid et hit. Vi tilbyder lejligheder og hytter med selvforplejning, som ligger direkte ved pisten i Frankrig. Her finder du boliger med plads op til 19 personer.
Se mere