×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Tchibo rejser - Find din drømmeskirejse!

I mere end 20 år har Tchibo rejser opfyldt tyskernes feriedrømme – Nu er Tchibo rejser kommet til Danmark. Tchibo rejser tilbyder spændende og uforglemmlige skirejser. Et omhyggeligt udvalg, de højeste kvalitetsstandarder og selvfølgelig din kundefeedback sikrer, at intet står i vejen for din meget personlige Tchibo rejse. Book skiferier til Østrig, Italien, Tyskland eller Schweiz til gode priser. Med over 1.200 overnatningsmuligheder at vælge imellem, er du sikker på at finde det perfekte sted at bo på din skiferie. De fleste skiferier inkluderer liftkort. Leje af ekstraudstyr som ski og snowboard, og meget mere kan bookes online. Trænger du for eksempel til en afslappet massage, så kombinér din skiferie med attraktive wellness-tilbud. Hver vintersportsfan vil finde lige dét de leder efter. Nyd en unik skiferie oplevelse!

Tilbud vinterferien 2019

Hvad end det er med hele familien, venner eller alene – turen går til Alperne, afslapning og aktivitet på skiferien er vores motto. Gennemgå vores tilbud og sikre dig din skiferie i vinterferien 2019.
Book nu

Tilbud sæsonen 2019/2020

Vintersæsonen 2018/2019 er allerede begyndt for os – men også for dig! Vi har nu gjort det muligt at reservere de første destinationer for den kommende vintersæson. Anskaf dig indkvartering i dit favorit resort til jule- og nytårsdagene 2019 allerede nu, og vær et skridt foran de andre!
Se tilbud for skisæson 2019/2020 her

Ski & wellness

Trænger du også til lidt afslapning og en dybdegående massagebehandling efter en oplevelsesrig dag på pisten? Så anbefaler vi, at du kombinerer din skiferie med lidt wellness.
Se mere

Skiferie med hele familien

Nogle gange kan det være svært at finde den helt rette skiferie i blandt store udbud. Derfor kan I finde vores skræddersyede skiferietilbud til familier her.
Se mere

All Inclusive skiferie

Vil du ikke spilde tid på at organisere praktiske ting, mens du er på skiferie? Så finder du passende tilbud på all inclusive skiferie i Alperne her. Her er forplejning, drikkevarer, overnatning og liftkort inkluderet i prisen.
Se mere

Gruppeskirejser

Tag på skiferie med dine bedste venner eller med hele familien – gruppeskiferier er altid et hit. Vi tilbyder lejligheder og hytter med selvforplejning, som ligger direkte ved pisten i Frankrig. Her finder du boliger med plads op til 19 personer.
Se mere