×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Early Booking rabat 2018/2019

Kunne en aktiv juleferie være noget for dig og familien? Så er en skiferie det helt rigtige for jer. Snedækkede bjerge, julepynt i gader og stræder og ikke mindst perfekte snepister – sådan ser den ideelle skijuleferie ud. Bestil familiens perfekte juleferie i sneen her – vent ikke for længe, da efterspørgslen er stor.
Book ferien nu

Bliv klar til din vinterferie i 2018/2019 allerede nu!

Hos os, er skisæsonen for 2018/2019 allerede startet og det kan den også for dig! De første rejsemål er klar til at blive booket for den kommende sæson og der kommer dagligt nye indkvarteringsmuligheder til. Vær et skridt foran alle de andre og vær sikker på at få din foretrukne indkvartering i dit favoritområde ved at booke nu.
Book skiferien nu

Ski & wellness

Trænger du også til lidt afslapning og en dybdegående massagebehandling efter en oplevelsesrig dag på pisten? Så anbefaler vi, at du kombinerer din skiferie med lidt wellness.
Se mere

Skiferie med hele familien

Nogle gange kan det være svært at finde den helt rette skiferie i blandt store udbud. Derfor kan I finde vores skræddersyede skiferietilbud til familier her.
Se mere

All Inclusive skiferie

Vil du ikke spilde tid på at organisere praktiske ting, mens du er på skiferie? Så finder du passende tilbud på all inclusive skiferie i Alperne her. Her er forplejning, drikkevarer, overnatning og liftkort inkluderet i prisen.
Se mere

Gruppeskirejser

Tag på skiferie med dine bedste venner eller med hele familien – gruppeskiferier er altid et hit. Vi tilbyder lejligheder og hytter med selvforplejning, som ligger direkte ved pisten i Frankrig. Her finder du boliger med plads op til 19 personer.
Se mere