Luk

TCHIBO FOR BLACK ´N WHITE - malet

47DKK
DKK/kg 94
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
to., 02.04.2020 - on., 08.04.2020
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Fyldig smag
  • 100% Tchibo Arabica
  • Langtidsristning

TCHIBO FOR BLACK ´N WHITE

Produktnummer 61481
Nyd TCHIBO FOR BLACK ´N WHITE enten som kraftfuld sort kaffe eller med mælk for at gøre den lidt blødere i smagen. Kaffen er en komposition af udsøgte Arabica-bønner fra de bedste kaffeplantager i verden. Den skånsomme langtidsristning giver kaffen en afrundet og samtidig dejlig fyldig smag. Perfekt til kaffenydelse både med og uden mælk.

Kun de bedste Arabica-bønner forædles i forbindelse med en skånsom og omhyggelig langtidsristning. Tchibos specielle ristning gør, at bønnerne udfolder deres fulde aroma, hvilket giver kaffen et kraftfuldt udtryk og en dejlig behagelig smag. Du kan lave din kaffe helt som du plejer for at få den optimale kaffenydelse.

Produktdetaljer

Indhold: 2 x 250 g (500 g)
Ristet kaffe, malet

Pakket i beskyttende atmosfære.
Opbevares køligt, tørt og mørkt.

Vær opmærksom på:

For kaffe er punktafgift ikke inkluderet i prisen. Se yderligere forbrugerinformation: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1648296&vId=0

De angivne priser gælder kun for bestillinger på nettet.
I erhvervsøjemed må den leverede kaffe kun videresælges i tilberedt form.

Tchibo GmbH

Überseering 18
D-22297 Hamburg
Vi udvælger de bedst kaffebønner med stor omhu og giver dem en unik frisk duft og aroma med vores specielle ristningsmetode. Nyd vores kaffe som du helst vil have den.

100% Tchibo Arabica


I over 60 år har vores kaffeeksperter i hele verden været på udkig efter de bedste kaffesorter, der gør Tchibo til det den er - en helt unik kaffe.

Tchibo benytter udelukkende bønner fra den fine Arabica-plante.

Kun de bedste kaffesorter, der modnes langsomt i de rigtige højder og høstes og videreforarbejdes som røde kaffebær, fortjener betegnelsen Tchibo Arabica.

For Tchibo er kaffeforædlingen mindst lige så vigtig som selve råvaren, fordi det giver kaffeelskere mulighed for at nyde de op til 800 karakteristiske kaffearomaer i Tchibos kaffe.

Ristning


Tchibo rister hver enkelt kaffesort separat, vores ristemestre med erfaring og fingerspidsfornemmelse sammensætter de unikke Tchibo-kaffeblandinger.

Nyd vores 100% Tchibo Arabica og mærk vores passion for god kaffe i hver eneste kop.

Produktnummer:

61481

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.