×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
T-shirt, sandfarvet
Desværre udsolgt

T-shirt, sandfarvet

169 DKK -11% - Du sparer 20 DKK
149 DKK inkl. moms
  • Status: P.t. ikke på lager
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Særlig vintageeffekt takket være speciel farve- og vasketeknik
  • Forside af flydende, blødt vævet Lenzing Viscose®, bagside og ærmer af blød single jersey
  • Elastisk kant med slidser i siden samt snører
  • Vid pasform

T-shirt, sandfarvet

Produktnummer: 70345

Bluse i vintagelook

Den specielle farve- og vasketeknik giver blusen den særlige vintageeffekt. Ekstra blikfang fås af delingssømmen foran samt skuldrenes udformning og folder på ryggen.

Høj bærekomfort

Blusens forside er af flydende, blødt vævet Lenzing Viscose®, ryggen og ærmer af blød single jersey i blød bomuldsmodalkvalitet. Den elastiske kant har slidser i siden samt snører til regulering af vidden.

Farve:

Sandfarvet

Materiale:

Forside 100 % viskose (Lenzing Viscose®)
Ryg og ærmer 50 % bomuld, 50 % modal (Lenzing Modal®)

Mål:

Samlet længde ca. 69 cm

Tøj med særlig karakter

Dette stykke tøj er et ægte unikum. Der opstår ujævnheder i farverne takket være den specielle farve- og vasketeknik. Dette giver den ønskede moderne effekt, som giver hvert tøjstykke en særlig karakter.

Pleje

Yderligere plejeanvisninger:

Fint vaskemiddel
Vask og stryg på vrangen

Blegning

Må ikke bleges

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Strygning

Strygning ved høj temperatur 110 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Vask

Skånevask ved maks. 40 °C

Lenzing Viscose®

På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.

Lenzing Modal®

Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.

Cotton made in Africa

Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

70345

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.