×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
T-shirt
Desværre udsolgt

T-shirt

79 DKK -36% - Du sparer 29 DKK
50 DKK inkl. moms
  • Status: P.t. ikke på lager
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Hudvenligt rent bomuld
  • I effektfuld strukturgarn
  • Med tekst af palietter

T-shirt

Produktnummer: 77034

Børnetøj af økologisk bomuld

Den mintfarvede shirt med paliet-tekst får én til at længes efter foråret! Effektfuld strukturgarn i hudvendlig økologisk bomuld sørger for, at denne t-shirt er behagelig at have på.

Farve:

Mint

Materiale:

100% bomuld (økologisk dyrket)

Strukturgarn

På grund af en særlig proces ved spindingen af garnet opstår der uregelmæssige fortykninger, som giver stoffet en karakteristisk overfladestruktur.

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Pleje

Blegning

Må ikke bleges

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Strygning

Strygning ved høj temperatur 110 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Vaskes med vrangen ud og med tilsvarende farver
Stryges på vrangsiden

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

77034

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.