×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Superstretchjeans med økologisk bomuld

Superstretchjeans med økologisk bomuld

329 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: ti., 29.01.2019 - to., 31.01.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Med økologisk bomuld 
  • Bekvem stretchkvalitet med LYCRA® dualFX®-teknologi 
  • Straight fit med lige ben 
  • Pasform: Normal
Antal :

Superstretchjeans med økologisk bomuld

Produktnummer: 65637

Disse superstretchjeans i model med 5 lommer og normal livhøjde er en ægte klassiker og overbeviser med deres super pasform! De kan kombineres på mange måder og ser med opsmøgede ben om sommeren skønne ud til sandaler eller lette sneakers. Når det bliver koldt, passer de perfekt til støvler, boots eller støvletter. Materialemixet af høj kvalitet med økologisk bomuld, elastan og LYCRA® dualFX®-teknologi gør dem til en bekvem favorit, der holder formen længe.

Autentiske detaljer

Lommerne med pyntenitter, to baglommer med diskret broderi, to forlommer med påtrykt for samt en lille møntlomme sørger for et autentisk jeanslook.

Farve:

Sort denim

Materiale:

91% bomuld (økologisk dyrket), 7% elastomultiester (LYCRA® T400), 2% elastan

Mål:

Indvendig benlængde ca. 81 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

LYCRA® dualFX®-teknologi

Stoffer med LYCRA® dualFX®-teknologi forener særlig elasticitet for komfort og bevægelsesfrihed med særlig formbestandighed og vedvarende pasform. Dermed opstår jeans, der sidder perfekt, er superbekvemme og også efter længere tids brug altid holder formen og ikke bliver slidte.

Pleje

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Strygning

Strygning ved maks. temperatur 200°C

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Blegning

Må ikke bleges

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj
Kan smitte af på lysere materialer og møbler
Vask på vrangen
Vask med lignende farver

Organic Exchange Blended

Organic Exchange (OE) Blended står for kontrolleret økologisk dyrkning og dermed bl.a. for, at der udelukkende bruges naturgødning, og at vandet udnyttes mere effektivt. Dyrkning af økologisk bomuld har således positive virkninger for mennesker og miljø. Et produkt med logoet OE Blended indeholder mindst 5 % økologisk bomuld. Det præcise indhold fremgår af produktbeskrivelsen.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

65637

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.