×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Stuemøbler

Stuemøbler

1

Stuemøbler til et indbydende og stilfuldt rum

En hyggelig hule og stadig et rum fyldt af liv – du kan både slappe af og nyde dine venners og families gode selskab i en harmonisk indrettet stue. Stuemøbler skal kunne bruges til begge dele og falde harmonisk ind i boligstilen. Gå på opdagelse i Tchibos lækre udvalg af interiør til stuen, som sofaborde eller fleksible stuemoduler, og find ud af, hvilke møbler der supplerer din stil på en harmonisk måde.

Disse kriterier skal du være opmærksom på, når du køber stuemøbler

Lette at pleje

Rengøring af stuemøbler af kunststof eller metal er generelt nemt. Overfladen kan uden problemer tørres af med en fugtig klud. Når det gælder møbler af træ, er det derimod vigtigt, om de er lakerede eller olierede. Lakerede træoverflader er smudsafvisende og tåler rengøring med en fugtig klud. Er træet olieret, kan fugten trænge ind i materialet. Benyt en mikrofiberklud til rengøring af ubehandlet træ.

Stabile materialer

Stuemøbler udsættes for en høj belastning i hverdagen. Derfor er det vigtigt, at sofaborde, reoler osv. er stabile. Massivt træ er generelt et meget robust materiale, der sikrer, at borde og stole forbliver stabile. Der kan alternativt anvendes finer, der består af pressede træspåner, til sideboards eller reolvægge. Vær under alle omstændigheder opmærksom på den angivne bæreevne for de enkelte møbler.

De rigtige stuemøbler til et harmonisk indretningskoncept

Find det rigtige sofabord

Sofagruppen er ikke komplet uden det rigtige sofabord. Det er under alle omstændigheder vigtigt, at sofabordet passer i højden og bredden til de polstrede møbler, det skal bruges til. Du opnår et harmonisk udseende, når det er på højde med sofaer og stole. Forholdet mellem sofa og sofabord er også afgørende. Et lille sofabord står særledes godt til en lille og elegant sofa, og et tungere sofabord er ideelt til store sofaarrangementer.

Stuemøbler af træ

Ønsker du en særligt behagelig atmosfære i stuen? Møbler af træ udstråler varme og hygge. Med stuemøbler af massivt træ får du tidløse og særdeles robuste møbler med lang levetid. Det naturlige materiale giver derudover et behageligt indeklima. Et billigere alternativ er møbler af delvis massivt træ. Alle synlige elementer er fremstillet af træ.

Det praktiske skab til stuen

Skabe til stuen fås i mange forskellige stilarter og udførelser. En klassiker blandt skabe til stuen er reolvæggen, der typisk består af flere dele, der står på gulvet og hænger på væggen. I store rum kan reolvæggen også bruges som rumdeler, mens den i en mindre stue giver meget opbevaring på lidt plads. Er du derimod ude efter et enkelt møbel til opbevaring af det fine service og de flotte glas, er et dekorativt vitrineskab et godt valg.

Stuens indretningsstil

Fra den naturlige landstil til et miks af beton og metal – der er mange forskellige typer indretningsstil til stuen. Den skandinaviske indretningsstil, som giver en behagelig stemning med lyst træ, rene linjer og naturlige farver, er meget populær. Minimalismen som boligstil er tilsvarende enkel og nedtonet. Stuemøbler i denne stilart er kendetegnet ved rene linjer og glatte flader i farverne hvid, sort og grå.

Vores løfter om stuemøbler

Vi ønsker, at dine stilfulde stuemøbler skal pryde dit hjem i lang tid. Derfor fremstiller vi her hos Tchibo vores møbler af robuste kvalitetsmaterialer og sikrer en meget omhyggelig forarbejdning. Vi viser disse høje kvalitetskrav med vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Når du køber din stuemøbler i vores onlineshop, kan du også se Tchibos stilfulde soveværelsesmøbler i skandinavisk stil. Så kan du nyde en afslappet boligstil derhjemme.