×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Stuedekoration

Stuedekoration

2 duftlys i glas

Med 2 forskellige dufte: kanel og grantræ
75 DKK 69 DKK Quickshop

LED-klokke

20 LED'er med varmt hvidt lys på en mikrolyskæde under en glaskuppel
129 DKK Quickshop

LED-papirstjerne

Med 13 LED'er med varmt hvidt lys
129 DKK Quickshop

LED-lyskæde

14 filigranbearbejdede kugler af kobbertråd med LED’er med et varmt hvidt lys
129 DKK Quickshop

LED-mikrolyskæde

160 LED-lys med varmt hvidt lys i dråbe- og stjerneform
169 DKK Quickshop

LED-lyskæde »Metaltråd«

10 LED'er med varmt hvidt lys i glødepæreform af guldfarvet metaltråd
169 DKK Quickshop

2 forsølvede lysestager

Af forsølvet rustfrit stål, højglanspoleret
329 DKK Quickshop

Lyseholder

I flot, mat gyldent look
249 DKK 169 DKK Quickshop

Lanterne

Med indsat lysestage af glas
169 DKK 129 DKK Quickshop

LED-lyskæde

Med ægte muslinger og små glasflasker
149 DKK Quickshop

Havelys med låg

Af glas og poleret rustfrit stål med hank
409 DKK 289 DKK Quickshop

Havelys

Af glas og poleret rustfrit stål
329 DKK 239 DKK Quickshop

LED-adventskrans

Med 4 LED-vokslys i forskellig størrelse - med flakkende effekt
209 DKK 169 DKK Quickshop

LED-dekorationsstjerne

Med 10 LED'er med varmt hvidt lys
109 DKK Quickshop

LED-papirstjerne

Med 13 LED'er med varmt hvidt lys
129 DKK Quickshop

2 LED-dekoopstillinger

I form som engel og juletræ
129 DKK 109 DKK Quickshop

LED-lyskæde

10 træhuse med LED’er med et varmt hvid lys
149 DKK 129 DKK Quickshop

2 LED-lys

Med sensor: Kan også slukkes ved at puste lyset ud
109 DKK Quickshop

LED-pynt »XMAS«

Til at stå eller hænge på væggen
169 DKK Quickshop

LED-lyskæde

Med 10 kugler af flettet rattan
169 DKK 99 DKK Quickshop

LED-kæde

Med 10 kugler og timer
109 DKK 89 DKK Quickshop

2 LED-dekorationssten

Af ægte voks
109 DKK 69 DKK Quickshop

LED-lyskæde »Kaktus«

10 kaktusser med LED’er med et varmt hvid lys
109 DKK 49 DKK Quickshop

LED-lyskæde »Muslinger«

10 pyntemuslinger med varmt hvidt lysende LED-lys
129 DKK 85 DKK Quickshop

LED-lyskæde

I originalt klemmedesign
85 DKK Quickshop
1

Stuedekoration: Kreative design til et hyggeligt hjem

Om det er detaljerede vaser, dekorative lysestager eller kulørte billedrammer, bliver stuen først rigtigt hyggelig med den rigtige dekoration. Derudover kan du med pyntegenstande give rummene deres helt individuelle stil og skabe en ny stil når som helst. Gå på opdagelse i Tchibos udvalg af stilfuld dekoration til stuen – fra moderne og sæsonbetonet til retro. Vores vejledning hjælper dig med at vælge og indrette.

Dette skal du være opmærksom på, når du vælger stuedekoration

Farve og stil

Selv den flotteste stuedekoration kommer først helt til sin ret, når den passer til stuemøblernes stil. Dekorationsgenstande i flotte farver og af naturmaterialer passer særligt godt til en stue i skandinavisk stil. Derudover fungerer kombinationen af dekorative metalskåle og de fleste moderne stilarter rigtigt godt. Ud over stilen er farverne også vigtige i et rum. Tre dominerende boligfarver er nok til en hyggelig atmosfære. Du opnår en harmonisk virkning, når dekorationens farver er afstemt i forhold til rummets øvrige farvetema.

Kvalitet

Når du har valgt den rigtige dekoration, ønsker du også, at den holder i lang tid. Det er derfor vigtigt, at kvaliteten er i top. Når det gælder levende lys, skal du bl.a. se på vægten. Tunge lys består generelt af kvalitetsmateriale og har længere brændetid end lettere lys. Når der er tale om elektrisk dekoration som LED-lys er en omhyggelig forarbejdning af batterirum og kabelforbindelser et vigtigt kvalitetstegn.

Sådan kommer din stuedekoration rigtigt til sin ret

Gennemtænkt placering af dekoration

Et arrangement med genstande i forskellige størrelser og farver er spændende. Kombiner eksempelvis små og store lys, eller draper et velegnet tørklæde om en slank vase. Det har en harmonisk virkning, når du arrangerer dekorationerne gruppevis med tre eller fem genstande. Grupperinger med et lige antal som to eller fire giver derimod et strengt og formelt indtryk.

Dekoration i retrolook til stuen

Dekoration i retrolook er topmoderne. Det giver ikke blot stuen en strejf af nostalgi, men også en personlig atmosfære i kraft af forgangne tiders design. Den moderne dekoration i retrostil er nyfortolkninger af populære genstande fra 1920'erne til 1970'erne. Dekorationselementer som lysestager i zinklook er en spændende detalje i en stue i moderne stil. Nogle få, velplacerede genstande giver et harmonisk indtryk.

Sæsonbetonet dekoration

Årstidernes skiften og højtiderne er velkomne anledninger til at bruge sæsonbetonede dekorationsidéer til soveværelset. Til jul sørger lys i enhver form samt grønne, røde, hvide og gyldne detaljer for den rette stemning. Derimod kan du byde foråret velkommen i stuen med moderne dekoration i flotte pastelfarver. Om efteråret kan du skabe hygge med varme, rødlige nuancer og jordfarver samt nogle duftlys. Plaider og pyntepuder i diskrete farver går godt sammen med sæsonbetonet dekoration i stuen, og det samme gælder minimalistiske vaser eller billedrammer, der kan pynte i stuen året rundt.

Vægdekoration i stuen

Med den rigtige dekoration på væggen kan du give rummene mere dybde og opnå en kraftig virkning med få midler. Smagfuld og moderne dekoration til væggen, såsom billedrammer, sætter et individuelt og hyggeligt præg. Det gør sig særligt gældende ved ensfarvede vægge. Også flotte dekorationselementer som eksempelvis LED-lys LED-lys eller smalle vaser på en billedhylde ser godt ud. Du kan derfor også til enhver tid nemt skifte dekoration.

Vores løfter om stuedekoration

Når du køber dekoration til stuen i vores onlineshop, vil du modtage et pålideligt produkt i et tiltalende design. Her hos Tchibo lægger vi særlig vægt på, at vores stilfulde dekorationsgenstande er omhyggeligt forarbejdede og fremstillet af kvalitetsmaterialer. Du kan genkende vores produkters gennemtestede kvalitet på vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise".