×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Stuebelysning

Stuebelysning

  • Standerlampe med 2 arme
Energi: A (fra A++ til E)
839DKK
Quick view
  • 2 LED-skuffelamper
Tænder og slukker automatisk, når skuffen åbner og lukker
75DKK
50DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kan p.t. ikke bestilles
  • LED-pendellampe
Design i matsort med messingfarvede detaljer
Energi: A+ (fra A++ til A)
729DKK
339DKK
Kan p.t. ikke bestilles
  • Standerlampe, LED
Med 3 bevægelige lampespots
1.309DKK
819DKK
Kan p.t. ikke bestilles
Energi: A+
839DKK

Lamper til stuen: Forskellige lyskilder gør dit hjem hyggeligt

Hyggelige stunder med dine kære og afslapning efter en lang dag: En stemningsfuldt blanding af loftslamper, gulvlamper og andre lamper giver atmosfære i stuen. Hos Tchibo finder du et stort udvalg af dekorative og funktionelle lamper til dagligstuen. I vores tips får du gode råd til, hvordan du får en harmonisk belysning i stuen.

Giv rummet atmosfære med lamper til stuen

Belysning til dagligstuen

I en stue, der bruges til meget forskelligt, er det vigtigt, at også belysningen er forskellig. Loftslampen sørger for en behagelig basisbelysning af rummet og kan placeres enten i midten eller decentralt i rummet. Væg-, bord- og gulvlamper supplerer loftslampen fint. De bruges til at fremhæve enkelte områder af stuen. Derved opstår hyggelige lysoaser og områder til koncentrerede aktiviteter, der kræver et bedre lys. Du kan skabe fine detaljer med lamper til pynt eller med en målrettet skabsbelysning.

Lyset i stuen

I en hyggelig stue har du generelt brug for mindre lys end i badeværelset eller køkkenet. Behovet for belysning afhænger dog af rummets størrelse, ligesom behovet for lys er større i mørkt indrettede rum end i rum med lyse møbler. Generelt anbefaler man en lysintensitet på ca. 100 lumen pr. kvadratmeter i en stue, og en stue på 20 m2 kræver derfor mindst 2.000 lysstyrke i basisbelysningen.

Dét skal du være opmærksom på, når du køber lamper til stuen?

Funktionalitet

Mange moderne stuelamper har flere smarte funktioner. Fx kan du via dæmpning nemt og fleksibelt indstille dem, så de altid passer til dit behov. Det er ikke mindst praktisk, hvis du har en lille stue, hvor du med blot en enkelt lampe kan skifte mellem en afslappet baggrundsbelysning og et målrettet læselys. Det er også smart, at du nemt kan nå kontakten til din gulv- eller bordlampe, eller at du ved hjælp af en fjernbetjening kan styre den fra lænestolen.

Lampestørrelse

Stuen er som regel hjemmets største rum. Store, karakteristiske loftslamper som lysekroner eller marmorerede pendellamper kan derfor især i din stue bruges som en spændende og moderne detalje. For at opnå et harmonisk indtryk anbefales det dog kun at bruge en enkelt meget stor lampe for ikke at få rummet til at syne mindre. I en mindre stue virker mindre karakteristiske lyskilder derfor også ofte mere harmoniske.

Dét lover vi, når du køber lamper til stuen

For at du skal kunne nyde dine stuelamper så længe som muligt, kan vi garantere dig, at vi hos Tchibo benytter os af nøje udvalgte materialer i en omhyggelig forarbejdning. Det kan du også se af vores TCM-mærkning, der står for ”Tchibo Certified Merchandise”. Når du køber dine stuelamper online, skal du også holde øje med TÜV GS-mærket, der står for gennemtestet sikkerhed.