×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Stue

Stue

LED-lyskæde

10 små træhuse med LED’er med varmt hvidt lys
149 DKK 49 DKK Quickshop

LED-papirstjerne

Med 13 LED'er med varmt hvidt lys
129 DKK Quickshop

2 runde sideborde med egefiner

En del af vores serie »Scandi Design Classics«
979 DKK Quickshop

Sofabord med vendbart låg

Massivt egerammestel
409 DKK Quickshop

4 LED-vokslys

Med sensor: Kan også slukkes ved at puste lyset ud
169 DKK Quickshop

Pyntetræ

I flot, mat gyldent look
329 DKK Quickshop

Bænk

En del af vores Landidyl-serie
1.629 DKK 1.229 DKK Quickshop

Skrivebordslampe

Højglansmetal i retrolook
419 DKK Quickshop

LED-papirstjerne

Med 13 LED'er med varmt hvidt lys
129 DKK Quickshop

Metalreol med 3 hylder

Et møbel fra vores serie »Møbler til små rum«
329 DKK Quickshop
1

Stuen er hjemmets hjerte

Findes der noget bedre end at komme hjem efter en lang dag, sætte sig på sofaen i sin egen stue og mærke hyggen indfinde sig? For rigtig mange mennesker er stuen det rum, de slapper mest af i. Her kan man sidde med kop kaffe om eftermiddagen og læse en roman eller samles med familien om aftenen for at se en film på fjernsynet. Derudover er stuen ofte det rum, hvor man underholder gæster. Derfor er det en god idé at indrette rummet til at være indbydende og hyggeligt.

Hos Tchibo vil vi gerne hjælpe dig med at blive inspireret til indretningen. De store møbler i din stue skaber grundfølelsen i rummet, men nogle gange skal der blot en lille ændring til for at skabe en ny stemning. En mindre detalje som store, farverige puder på sofaen kan gøre en stor forskel for oplevelsen af et rum. Det samme kan en spændende borddekoration eller en vase med friske blomster. Når højtider oprinder, er det ofte i stuen, at vi pynter op til festivitas og familiehygge. Hvis du elsker at dekorere, er vi klar med idéer til små og store pyntedekorationer, som kan gøre din højtid magisk. Med nogle få pyntegenstande og levende lys kan du få din stue til at ose af hygge.

Når du indretter sin stue, er du på mange måder mere frit stillet end ved andre rum. Der er ingen møbler, som du absolut skal gøre plads til, modsat for eksempel et køkken, hvor du skal gøre plads til en ovn. For at opnå en harmonisk stemning kan det være godt med et vist sammenfald mellem materialer, farver og design. Men du skal ikke være bange for at lade din personlighed skinne igennem. Et arvestykke fra dine bedsteforældre eller nogle familiefotos i rammer kan gøre stuen til din helt egen.

Gennem tiden har indretningen af de danske stuer ændret sig markant – fra den romantiske, småborgerlige stil, vi kender fra Matador til det mere stilrene, nordiske design, som har været på mode i en årrække. Men en ting har ikke ændret sig – det er stadig i stuen, at vi mødes og hygger. Det vil vi gerne hjælpe dig med fortsat at gøre i fremtiden.