×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Stribet bluse

119DKK -36%
75DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Med økologisk bomuld
  • 3/4-trompetærmer
  • Med elastan: formbestandig, perfekt pasform og høj komfort

Stribet bluse

Produktnummer 99090
Børnebasic med smarte trompetærmer
Denne stribede bluse er perfekt til små hvirvelvinde og står ikke i vejen for sjov, for børnene føler sig rigtig godt tilpas i den hudvenlige bomuldskvalitet med stretch. Blusen er fremstillet med et højt indhold af økologisk bomuld, og elastan sørger for at den beholder formen og sidder perfekt med høj komfort. Trompetærmerne i 3/4-længde sørger for et særligt smart look.

Farve

Blå-hvidstribet

Materiale

95% bomuld (økologisk dyrket), 5% elastan
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

99090

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.