Luk
Leverans

Nyt look med striber

Klassiske mønstre med prikker og striber

Vores favoritter fra kollektionen

Afslappede look med striber

På langs eller på tværs – bluser, pullovere og mere

Prikken over i'et

Bluser og kjoler til højt humør

Sommerlook til varme dage

Afvekslende outfits med striber og prikker

 
  • Stribet bluse
Vid rygudskæring med sløjfe
89DKK
Quick view
  
  • Top
Blandingskvalitet med bomuld og viskose der falder utroligt let
89DKK
Quick view
  • Stribet bluse
Vid rygudskæring med sløjfe
89DKK
Quick view
 
  • Jerseykjole
Med volantærmer
169DKK
Quick view
  
Desværre udsolgt
 
  
 
  • Jerseybluse med volantærmer
Behageligt blød bomuldskvalitet
129DKK
99DKK
Quick view
 
  • 7/8-lange jeans
Behageligt blød bomuldsstretchkvalitet
229DKK
Quick view
  
  
  
  • 2 toppe
Hudvenlige takket være bomuldsstretchkvalitet
85DKK
Quick view

Smykker og ure

Sov godt!

Nattøj til lune sommernætter

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
SKÅNSON FOR MENNESKE OG MILJØ
Læder er et robust materiale af særlig høj kvalitet. Derfor kan du have glæde af dit produkt i lang tid. Derudover er vores læderprodukter garvet uden brug af krom. For det første undgås belastningen af miljøet pga. krom og for det andet udelukkes sundhedsrisiciene ved dette stof for menneskene i produktionslandene og også for dig.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
Silkeblødt, fugttransporterende og temperaturudlignende – hvor godt LAVET MED OMTANKE føles, oplever du med vores nattøj af TENCEL®. Lyocell-fibren overbeviser med fremragende bæreegenskaber og fremstilles ydermere på en særlig bæredygtig måde.

Råstoffet for TENCEL®-fibren er cellulose – udvundet af FSC®-certificeret træ. TENCEL® fremstilles i en lukket produktionscyklus. Så du kan være sikker på, at vores nattøj af TENCEL® er så godt for miljøet, som det føles.