×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Julen står for døren

En drøm til alle rum

Til strålende stjernestunder

Vidunderlige vinterverdener

24 dage fulde af glæde

Først festligt, så lækkert

 
Spisestel
Kvalitetsporcelæn med kant af ægte guld
589 DKK Quickshop
 
Kaffestel
Kvalitetsporcelæn med kant af ægte guld
509 DKK Quickshop
 
Lyseholder
Med plads til 4 lys – kan også bruges som adventskrans
85 DKK Quickshop
 
 
  
Organzastof
Kan tilskæres efter ønske
79 DKK Quickshop
 
4 dækkeservietter
Flot design med gyldne, tykke striber
59 DKK Quickshop
 
4 dækkeservietter
Førsteklasses ribstof i metalliclook
59 DKK Quickshop
 
Bordløber
Førsteklasses ribstof i metalliclook
59 DKK Quickshop
 

Alle artikler kun så længe lager haves.

Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
Vores ideer af FSC®-certificeret papir er LAVET MED OMTANKE, for der anvendes træcellulose fra eksemplarisk drevne skovbrug til fremstillingen af papiret.

MED FREMTIDEN FOR ØJE
FSC®'s (Forest Stewardship Council®) strenge retningslinjer sikrer ansvarsfuldt skovbrug – fra træet til det færdige produkt. Med hver beslutning for FSC®-certificeret papir støtter du bevarelsen af skovens vigtige funktioner. Du kan også være sikker på overholdelsen af rettigheder og sikre arbejdsvilkår for skovarbejderne. Gode ideer af papir og karton med kærlighed til naturen.