×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Sportstøj til damer – store størrelser

Sportstøj til damer – store størrelser

  • Sweatpullover
Meget raffineret rygudskæring
129DKK
95DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • 2 lange toppe
Hudvenlig bomuldsstretchkvalitet
109DKK
85DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • 2-i-1-sportsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
149DKK
85DKK
Quick view
  • Bade- og løbeshorts
Af genbrugt polyester
129DKK
Quick view
  • Funktionspolo
Åndbar, fugttransporterende og hurtigtørrende takket være DryActive Plus
109DKK
95DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Sweatjakke
Blød kvalitet af blandet bomuld
279DKK
Quick view
  • Sweatshirt med flagermusærmer, gråmeleret
Bekvemt snit med bred ribbet kantafslutning
129DKK
85DKK
Quick view
Desværre udsolgt
  • Chino sweatbukser
Moderne look - bekvem tilpasset
149DKK
fra129DKK
Kun få tilbage
1 ...

Sportstøj i store størrelser, der passer til dig

Funktionelt, sidder perfekt og smart – vores nye sportsmode i store størrelser til damer har alt, hvad du har brug for, for at føle dig tilpas, fit og selvbevidst, når du træner. Desuden får du gode tips til at finde det sportstøj, der passer til dine behov, og vi fortæller dig, hvad du skal være opmærksom på, når du køber tøj.

Sportstøj i store størrelser til damer – det skal du være opmærksom på

Komfort og bevægelsesfrihed

Det vigtigste ved sportstøj i store størrelser er, at du har det godt, så træningen bliver god! Intet er værre end et par bukser, der strammer, eller en t-shirt, der kravler op. Når du køber, skal du kigge efter tøj, der er specielt designet til kvindelige former. Flade, bløde syninger eller tøj uden sømme samt elastiske stoffer tilpasser sig alle figurtyper og gør, at tøjet er behageligt at have på.

Funktionalitet

Bliver det mere sveddryppende, skal du vælge åndbare stoffer, der hurtigt optager fugtigheden og leder den væk, så du altid kan føle dig behageligt tør. Også meshindsats i bluser, jakker og bukser sørger for en god ventilation, et behageligt klima tæt på kroppen, så du kan præstere dit bedste.

Stil betyder også noget

Smart tøj og behagelige sko at dyrke sport i giver dig masser af motivation til at nå dine helt egne mål med træningen. Uanset om du dyrker zumba, løber eller træner i et center – gå efter de flotte design og spændende tryk, når du vælger sportstøj i store størrelser. Små detaljer som rynker, snører eller en strikket indsats giver bare tøjet endnu mere kant. Tip: Brug også dit sportstøj til hverdag! Et par iøjnefaldende sportsbukser ser fx bare cool ud sammen med en enkel bluse i plussize og læderjakke.

Den rigtige sports-BH

Hvis du har en stor overvidde, sørger en sports-BH, der sidder korrekt, for stabilitet og for, at bindevæv, ryg og skuldre ikke belastes unødigt. Jo mere du bevæger dig, desto stærkere hold skal den have. Det er ok, at din sports-BH føles lidt for lille, når du prøver den første gang. En sports-BH sidder normalt strammere end din normale BH, men den må selvfølgelig ikke stramme eller gøre det svært at trække vejret.

Klædt på til al slags sport – sportstøj til stærke kvinder

Tips til tøjvalg til indendørs sport

Grundlæggende gælder: Jo mere bevægelse, der er i din sport, desto mere tætsiddende skal dit sportstøj være. Til yoga eller pilates er det godt at vælge lette joggingbukser i et lige snit, leggings eller specielle yogabukser. Hertil skal du bruge en bluse, kort- eller langærmet eller en top. Overdelen må ikke være for vid, da den i så fald glider ned over ansigtet ved de øvelser, hvor man bukker sig fremover.
Har du ikke lyst til at træne i et center? Med vores træningstips kan du også vælge at træne derhjemme. Gå på opdagelse i vores sortiment af sportsredskaber og udstyr efter måtter, bånd og lette vægte!

Tips til tøjvalg til udendørs sport

Når du går, løber eller vandrer, anbefaler vi tætsiddende sportstights, som giver dig fuld bevægelsesfrihed og kun har en lille friktion. Som overdel kan du så vælge noget med lidt mere vidde, du bestemmer selv, hvad du har det bedst i! Det er vigtigt at vælge åndbare materialer og – alt efter vejret – måske også en varm og vandskyende løbe- eller sweatjakke.

Det lover vi, når du køber dameoverdele i store størrelser

For at du kan føle dig sikker og nyde træningen i dit træningstøj, sørger vi for udvalgte, hudvenlige materialer, en førsteklasses forarbejdning og funktionalitet. Via jævnlige tests foretaget af uafhængige testinstitutter sikrer vi, at vores produkter opfylder vores strenge krav. Og når de gør det, får de vores ”Tchibo Certified Merchandise”-mærkning, TCM.
Når du køber sportstøj i store størrelser til damer online, skal du kigge efter dette mærke. Så ved du altid, hvilke krav tøjet opfylder. Elastisk stof er fx mærket med ”Stretch”, og uigennemsigtigt tøj med ”Intense Black”.