×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU20 2018
Stor taske med rygsækfunktion

Stor taske med rygsækfunktion

Vandtætte rygsække Under camping, vandreture eller vandsport og andre udendørsaktiviteter såsom cykel- og motorcykelture ønsker man ikke at bruge meget tid på udstyret, heller ikke hvis vejret bliver ustadigt. Med denne vandtætte rygsæk har du mindre at tænke på. Kan bruges til mange ting De forseglede søm og 2-vejslynlåsen holder rygsækkens indhold tørt i det store rum. Vigtige papirer kan opbevares vandtæt i ruden. Rygsækken har en ekstra lynlåslomme i siden. Den alsidige taske har brede håndtag foran og bagtil samt i siderne. Rygsækkens remme samt skulderrem men kan tages af og justeres. Dermed kan den alsidige taske ikke kun bruges som rygsæk men også som opbevaringspose eller rejsetaske.


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.