×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Mere stil på badeværelset

Tekstiler og møbler til badet

Vores favoritter fra kollektionen

Elegant i sort og hvid

Badtekstiler og badekåber

Nu bliver det farverigt

Badtekstiler i mange farver og mønstre

In lige nu: bambus på badeværelset

Tilbehør til badet af det vedvarende materiale

Helt i hvidt

Badeværelsesmøbler i lyse farver

  
  
 
  • Badeværelsesskab
Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: drej den rundt, og og skift mellem eg og grå
839DKK
Quick view
 
  • Underskab til håndvask
Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: Drej den rundt og skift mellem eg og grå
589DKK
Quick view
 
  • Sideboard
Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: Drej den rundt og skift mellem eg og grå
1.499DKK
Quick view
  
  • Rullevogn
Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: Drej den rundt og skift mellem eg og grå
999DKK
Quick view
 
   

Praktisk og dekorativt

Tilbehør til badeværelset

Smuk og plejet

Idéer til skønhed og pleje

Til saunafans

Tekstiler til sauna & brusebadet

Fantastisk frisk

Tilbehør og accessories til badet

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.