×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Stil kender ingen grænser

Dametøj til starten på foråret

Vores favoritter fra kollektionen

Stribede look til højt humør

Jakker, bluser, bukser og sko

   
  
  
  
Kan p.t. ikke bestilles
     
  
 
  
       

Alt på rød!

Stærke look med røde detaljer

Blåt og stilfuldt

Back to basic – look til hverdagen

Bukseguide

Med den aktuelle buksekollektion kan du skabe moderne outfits lige fra businesslook til hverdagslook, uanset om det er med behagelige bengalinbukser eller sporty-elegante bukser med stretch.

Se bengalinbukser

 • Høj komfort med optimal bevægelsesfrihed
 • Lommer foran, pyntelommer bagpå samt talje med knap, lynlås og bæltestropper

Se stretchbukser med galonstribe

 • Sidesyning med dekorativ kant
 • Højt indhold af viskose for en dejlig fornemmelse mod huden

Se joggingbukser med galonstribe

 • Sporty og smart med galonstribe og fold i taljen
 • Høj komfort takket være blød og elastisk interlockkvalitet

Se jeans med super stretch

 • Innovativt snit og materiale – perfekt pasform i alle størrelser
 • Str. S/M passer ca. til tøjstørrelse 36 til 42, str. L/XL ca. til 44 til 48

Se jerseybukser "Bodyforming"

 • Figurformende med stretch i siderne for en slankere figur
 • Med komforttalje i højt snit for optimal bodyformingeffekt

Se treggings

 • Autentisk jeanslook med used vask
 • Høj komfort og perfekt pasform takket være taljen

Se slim fit jeans med nitter

 • Dejlig blød bomuldskvalitet med stretch
 • Dekorative nitter ved lommerne foran

Se slim fit jeans

 • Med elastan: beholder formen, sidder perfekt og er behagelige at have på
 • Model med 5 lommer og let vask i used look

Se straight fit jeans

 • Af dejlig blød blandingskvalitet med bomuld og stretch
 • Moderne finish takket være let vask i used look

Strålende detaljer

Smykker og ure

Til det perfekte look

Accessories, sko og strømper

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
SKÅNSON FOR MENNESKE OG MILJØ
Læder er et robust materiale af særlig høj kvalitet. Derfor kan du have glæde af dit produkt i lang tid. Derudover er vores læderprodukter garvet uden brug af krom. For det første undgås belastningen af miljøet pga. krom og for det andet udelukkes sundhedsrisiciene ved dette stof for menneskene i produktionslandene og også for dig.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
Silkeblødt, fugttransporterende og temperaturudlignende – hvor godt LAVET MED OMTANKE føles, oplever du med vores nattøj af TENCEL®. Lyocell-fibren overbeviser med fremragende bæreegenskaber og fremstilles ydermere på en særlig bæredygtig måde.

Råstoffet for TENCEL®-fibren er cellulose – udvundet af FSC®-certificeret træ. TENCEL® fremstilles i en lukket produktionscyklus. Så du kan være sikker på, at vores nattøj af TENCEL® er så godt for miljøet, som det føles.
Til vores produkter med genbrugt materiale genbruger vi råmateriale og sparer dermed ressourcer og energi – for flere gange genbrug er LAVET MED OMTANKE.

VIDUNDERLIGT GENBRUG
Når du køber produkter af genbrugt materiale, beslutter du dig for en bæredygtigere livsstil. Dermed går værdifulde råmaterialer og energi ikke til spilde. Også udledningen af skadelige udstødningsgasser og anvendelsen af vand og kemikalier kan på denne måde reduceres – uden af påvirke kvaliteten af vores produkter.