×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Stel & bestik

Stel & bestik

  • Serverings- og salatskål
Med låg og udtagelig serveringsskål
149DKK
129DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Termokrus med låg
Med dobbeltvæg: holder indholdet varmt eller koldt i længere tid
79DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • 6 bægre
Kan lukkes – god beskyttelse mod insekter
65DKK
Quick view
  • 3 drikkedunke i metalbeholder
Hver med sugerør og læg, der kan skrues til
85DKK
42DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Skål
Af mat poleret, rustfrit stål 18/10
489DKK
159DKK
Quick view
1

Stel & bestik – spis med stil

Med det rette stel og bestik til dit hjem bliver det nemmere at skabe en hyggelig, personlig stemning. Hver dag sætter vi os til bords uden måske helt at lægge mærke til, hvad vi spiser med – men disse små detaljer på bordet er med til at skabe den hygge, som vi elsker at omgive os med. Hos os kan du finde stel til både den travle hverdag og de festlige stunder, hvor kagetallerkenerne skal findes frem. Skab et friskt pust i dit køkken ved at sætte en klassisk vandkaraffel på bordet med et hint af frisk mynte i. Eller spring ud i en prangende pynteskål, der kan give rummet lidt farver. Vi har både pyntesager og mere diskrete muligheder, efter hvad du ønsker. Så hold dig ikke tilbage fra at lede efter de lidt mere usædvanlige varianter af stel og bestik – for eksempel vinglas, suppetallerkener med guldkant, krystalglas eller kagebestik. Du kan gøre børnefesten mere mindeværdig med nogle helt særlige desserttallerkener. Eller stil efter enkel elegance til madklubben med en klassisk dekanter. Skal du ud ad døren, har vi også drikkeflasker eller termokander, så du ikke løber tør for brændstof.

Der er masser af muligheder for at opdatere dit stel og bestik, når du går på opdagelse i vores sortiment. De redskaber, du bruger i hverdagen, skal helst være af god kvalitet og med et flot design. Og hvis du har pæne valgmuligheder i køkkenskabene, bliver det nemmere at fremvise et elegant spisebord til en fest. Det kan også være sjovt at eje de helt særlige glas eller knive, som vi traditionelt set forbinder med bestemte drikkevarer eller retter. Sæt festen i gang med at drikke sprudlende champagne fra flotte champagneglas eller start morgenen med kaffeshots fra små Barista-espressokopper. Med et godt øje for de små detaljer kan du gøre alle måltider lidt sjovere.