Luk
Sportsredskaber & sportsudstyr

Sportsredskaber & sportsudstyr

1

Sportsredskaber: Til mere aktivitet og bedre kondition

I fitnesscentret, sportsklubben eller løbegruppen: Sport er sundt og sjovt. Bevægelse kan integreres på mange måder i hverdagen, så din kondition og dermed dit velvære forbedres. Foretrækker du konditionstræning eller styrketræning? Uanset hvad kan du med det rigtige udstyr klare meget derhjemme eller undervejs. Du kan endda få familien til at dyrke sport med redskaberne til hjemmebrug.

Hvad der er vigtigt, når du skal købe sportsredskaber

Sikkerhed

Sikkerhed er det vigtigste ved sportsredskaber: Skridhæmmende overflader og ergonomiske former sørger for et godt hold samt fodfæste. En stabil forarbejdning er også vigtig. Dette ses af solide sømkanter, spændte bolte og stabile materialer. Belast sportsudstyret for at teste det, før det bruges til sporten. Køber du sportsredskaber online, skal du holde øje med gode kontrolmærker: Blev sikkerheden testet og hvis ja, af hvem? Det er vigtigt, at redskabet ikke kun testes af producenten, men for eksempel også af et uafhængigt kontrolinstitut. En nem opbygning med en god vejledning er ligeledes vigtig: Dermed kan du samle alt rigtigt og sikkert. Der bør altid være en nødstopfunktion på større sportsredskaber til hjemmet.

Praktiske detaljer

Sportsredskaberne skal være funktionelle. Så det kan også betale sig at se på detaljerne: Transporten kan for eksempel lettes af tilbehør såsom remme eller opbevaringstasker. Dermed kan du nemt have sportsredskaberne med dig, så du nemmere kan dyrke sport i løbet af dagen. Det kan også være praktisk, hvis redskaberne kan indstilles efter dine ønsker. Sportsredskaber, der kan bruges udendørs, bør have reflekser eller lys, så du bedre kan ses. Skal redskaberne monteres på væggen eller i loftet, bør der være vedlagt monteringstilbehør.

Du kan bruge redskaberne til rigtigt mange ting

Sportsredskaber til hjemmet

Du behøver ikke at gå ud for at dyrke sport. Yoga, aerobic, styrketræning og lignende kan du også dyrke derhjemme. Det kræver ikke meget udstyr, kun f.eks. måtter, håndvægte og elastikker og du kan træne din krop med mange øvelser. Du skal kun tage højde for et par ting: Der skal være nok plads, så du kan lave øvelserne korrekt uden at støde mod noget eller komme til skade. Du bør som minimum kunne dreje dig om dig selv med udstrakte arme og også have plads til at kunne strække dine ben i alle retninger. Mange sportsredskaber kræver ingen hjælp, men dvd'er eller vejledninger online hjælper dig nu alligevel til at lave øvelserne korrekt.

Sport sammen med dine børn?

Børn er fulde af energi og er næsten ikke til at stoppe under leg og spil. Derfor kan det være en god idé at få dem med til at lave sport. Mens de helt små bare elsker at bevæge sig til musik, kan børn fra ca. fem år også klare mere alsidig sport. Cykelture med hele familien eller boldspil såsom badminton eller fodbold er rigtig sjovt. Du kan også løbe en tur med børnene. Start langsomt, let og med korte ture. Hoppeture og balancegang sørger for afveksling. Børn klarer også enkle styrke-øvelser med kroppens egen vægt, bånd eller vægte.

Gør sporten til en del af din hverdag

Har du ikke tid til at gå i fitnesscentret eller i sportsklubben? Det er intet problem: Du kan helt nemt gøre sporten til en del af din hverdag med de rigtige redskaber. Du bliver overrasket over de mange positive effekter: Bare en halv times cykeltur om dagen styrker dit kredsløb og sænker dermed risikoen for forhøjet blodtryk. Sjippetov kan pakkes i tasken, så du kan lave små øvelser i løbet af dagen. En positiv sideeffekt med selv lidt sport: Du føler dig bedre tilpas, sover bedre og kommer bedre gennem dagligdagen.

Sportsredskaber til at tabe vægt

Når sommeren nærmer sig, stiger motivationen til at tabe et par kilo. Sporten kan hjælpe dig her, da den øger dit energiforbrug. Især styrketræning er velegnet, da dit behov for kalorier stiger på langt sigt i takt med musklernes opbygning. Det er selvfølgeligt vigtigt, at du har det godt. Derfor gælder: Før du på egen hånd starter slankekuren eller intensiv træning, bør du få lægen til at undersøge, hvilke øvelser og hvilken sportsgren, der er egnet til dig. Du kan dokumentere din sport med elektroniske fitness trackers og dermed holde øje med resultaterne.

Find de passende sportsredskaber hos Tchibo

Fitness

Fra boksehandsker, elastikbånd til yogamåtter - med sportsredskaber fra Tchibos fitnesssortiment holder du dig i form både derhjemme og undervejs. Vi har alt både til konditionstræning og styrketræning samt afspænding. Gå på opdagelse i Tchibos sportsredskaber.

Outdoor

Er du gerne ude og dyrke sport? Hos Tchibo finder du det perfekte sportsudstyr til udendørssporten. Lige fra mere aktive spil til haven til sportsredskaber til stranden eller sneen – her finder naturelskere alt hvad de kunne ønske sig. Outdoorsportsredskaberne venter på dig.

Sportsudstyr i høj kvalitet

Sportsudstyret i vores sortiment gør ikke kun sporten til en leg, men er også sikkert og har en lang holdbarhed. For os er et omhyggeligt udvalg, fremstilling og kontrol af vores produkter meget vigtigt, lige fra håndbolden til cykellåsen. Dette ser du på TCM-mærket, som står for "Tchibo Certified Merchandise" og dermed for vores produkters kvalitet. En lang holdbarhed er ligeledes vigtig. Derfor har Tchibos tekniske sportsudstyr en garanti på tre år.