×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU32 2018
Sports-BH

Sports-BH

Af åndbart funktionsmateriale Når man begynder at svede under sporten, sørger denne superbløde, lette BH med TACTEL®-fibre for rigtig dejlig komfort. Det funktionelle materiale er hudvenligt, slidstærkt og åndbart. Elastan sikrer højere elasticitet, perfekt pasform og formbestandighed. Superbekvem med let hold Sportsundertøj bør ikke stramme og skal sidde godt, ligesom denne sports-BH med V-udskæring foran og laser cut-design bagpå. Takket være bryderryggen og den bløde, elastiske kant under brystet tilpasser den sig enhver bevægelse og sikrer optimalt hold til fitness og beherskede sportsgrene. Med SoftSeal®-hægtelukning Sports-BH’en har en meget blød SoftSeal®-hægtelukning, der kan indstilles i tre længder. Powermesh forstærker de forreste stropper samt området under brystet, og de bløde skåle sørger for høj komfort og en flot brystform.

Sidst på tilbud: KU32/2018  Sportsmode & accessories

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.