×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Soveværelsesopbevaring & orden

Soveværelsesopbevaring & orden

Opbevaring og orden i soveværelset

Det er nemmere at slappe af i et opryddeligt soveværelse. Praktiske opbevaringsløsninger gør det ikke bare nemmere at rydde op, men kan med deres diskrete design også bidrage til en afslappet atmosfære i soveværelset. Gå på opdagelse blandt de mange alsidige opbevaringsløsninger til dit soveværelse hos Tchibo – fra dekorative opbevaringsbokse til sengeskuffer. Vores tips giver dig god inspiration.

Sådan får du et opryddet soveværelse

Gem tilbehøret godt af vejen

Når småting som smykker, slips eller bælter ligger og flyder eller lægges tilfældigt ind i skabet, får du hurtigt et indtryk af, at der er rodet. Her hjælper opbevaringsbokse, som du kan gemme væk i skuffer eller bruge som dekoration i soveværelset. Her får du plads til dit tilbehør og finder det nemt igen. Desuden har boksene den fordel, at sarte ting er godt beskyttet mod ridser og beskadigelse.

Gem vintertøjet af vejen

Sengetøj, vinterjakker eller andet tøj, der passer til andre sæsoner, fylder meget i skabet. I støvsikre sengeskuffer eller meget store opbevaringsbokse kan du gemme sengetøjet væk under sengen og dermed få bedre plads i garderobeskabet. Dragtposer beskytter også tøj, der ikke er i brug, mod støv, møl og snavs.

Dét skal du være opmærksom på, når du køber opbevaringsløsninger til dit soveværelse

Materiale

Du kan som regel vælge mellem modeller i karton eller stof, når det handler om opbevaringsbokse. En forstærket bund og forstærkede sidevægge, der gør boksen stabil, er dog vigtigere end materialet. Så kan du også uden bekymring opbevare tunge ting i boksen. Dragtposer i polyester giver en god beskyttelse mod støv og holder også fugtighed ude.

Funktionalitet

Med funktionelle opbevaringsløsninger til soveværelset får du et bedre overblik over tilbehør og ting og sager. Stabelbare bokse er utroligt praktiske. Hvis boksene desuden har et vindue eller etiketholder, gør det det nemmere at rydde op og sortere. Opbevaringsbokse, der kan reguleres i højden, kan udvides, så de har plads til mere eller mindre, alt efter dit behov.

Dét lover vi, når du køber opbevaringsløsninger til soveværelset

I forbindelse med vores produkter til opbevaring og orden i soveværelset lægger vi stor vægt på førsteklasses materialer og en omhyggelig forarbejdning. Vores høje kvalitetskrav fremgår af TCM-mærkningen, der står for ”Tchibo Certified Merchandise”. Hvis du vil købe opbevaringsløsninger til dit soveværelse online, kan du desuden kigge efter mærkningen ”LAVET MED OMTANKE”. Det bruges på bæredygtige produkter fra en bæredygtig produktion.