×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Soveværelsesmøbler

Soveværelsesmøbler

  • Natbord
Med speciel højde – kan også bruges til senge med boksmadras
759DKK
Quick view
  • Bænk med opbevaringsrum
Et møbel fra vores Nordic-serie
1.079DKK
Quick view
  • Sofabord
Med praktisk skuffe til fjernbetjening, aviser osv.
1.629DKK
829DKK
Quick view
  • Highboard med 2 låger
Et møbel fra vores serie »Møbler til små rum«
1.469DKK
1.249DKK
Quick view
  • Skuffetårn
Et møbel fra vores serie »Møbler til små rum«
1.049DKK
839DKK
Quick view
  • Highboard i egefiner med mat grålakerede døre
En del af vores serie »Scandi Design Classics«
4.749DKK
2.919DKK
Quick view
  • Kaminkonsol
En del af vores Landidyl-serie
1.499DKK
Quick view
  • Bænk
En del af vores Landidyl-serie
1.669DKK
Quick view
  • Konsol
Dækplader med profilkanter
2.689DKK
1.249DKK
Quick view
1

Soveværelsesmøbler – til restitution og afslapning

Uanset om du ønsker en god nats søvn eller at slappe af inden sengetid, er kvalitetsmøbler i soveværelset vejen til komplet velvære. Hertil hører en behagelig seng, masser af opbevaringsplads og harmoniske farver. Gå på opdagelse i Tchibos soveværelsesmøbler af høj kvalitet såsom kommoder af robust træ eller klædeskabe med praktisk opdeling. Med vores tips bliver valget nemmere.

Sådan vælger du soveværelsesmøbler af høj kvalitet

Kvalitet

Soveværelsesmøbler er som regel blandt de anskaffelser, du bruger i lang tid. Det er derfor vigtigt at gå efter god kvalitet, når du skal vælge soveværelsesmøbler og lignende. Du kan bl.a. kende dem på forarbejdningen. Sidder beslagene ordentligt fast? Er overfladestrukturen "ringsikker"? Det betyder, at små ridser i overfladen ikke efterlader permanente skader. På kommoder og skabe kan du derudover teste, om skufferne kan åbnes og lukkes på en ensartet måde.

Stabilitet

Ud over en høj materialekvalitet og en god forarbejdning er et praktisk design også efterspurgt. Ellers kan helt fyldte skuffer, der er for brede eller for lange, påvirke stabiliteten. Skuffer med en længde på over 100 cm kan ikke anbefales. En hylde med en tykkelse på 16 mm til 80 mm sikrer stabilitet. Skabslåger med en bredde på over 60 cm, skal være monteret med mindst fem beslag.

Du føler dig bedre tilpas med den rigtige indretning af soveværelset

Valg af soveværelsesskab

Et velegnet klædeskab har masser af opbevaringsplads til netop den type tøj, du vil have i det. Til sart tøj som kostumer, frakker eller habitter er ophængning på klædestang vigtig, så tøjet ikke bliver krøllet. Når det gælder valg af klædeskab, er størrelsen på soveværelset lige så vigtig. I et lille rum kan et bredt klædeskab hurtigt virke tungt. Har du brug for meget opbevaringsplads, er et højt klædeskab et godt valg.

Beroligende farver i soveværelset

Farver har direkte indvirkning på dit velbefindende. Blålige nuancer i soveværelset signalerer bl.a. ro og afslapning – uanset om du vælger en kraftig marineblå eller en afdæmpet lyseblå farve. Nogle få detaljer eller en enkelt væg i blå er tilstrækkelig i en kraftig farve. Den grønne naturfarve kan også give en afslappet følelse af velvære. Et soveværelse med helt hvide vægge giver derimod et rent og frisk indtryk, når du pepper det visuelt op med matchende soveværelsesmøbler og dekorationer.

Indret soveværelset i skandinavisk stil

Vil du ændre indretningen af soveværelset, skal du spørge dig selv, hvilken interiørstil der bedst understøtter en behagelig atmosfære. Den skandinaviske stil er blandt de mest populære indretningsstile. Den tager udgangspunkt i naturmaterialer, beroligende farver og et enkelt design. Ud over soveværelsesmøbler af træ giver lyse indretningsfarver i soveværelset som hvid og tilbehør med motiver fra naturen en afslappet og hyggelig atmosfære.

Praktiske kommoder til soveværelset

Kommoder er særdeles praktiske møbler til soveværelset. Som supplement til klædeskabet giver de for det første masser af værdifuld opbevaringsplads til udstyr og tøj, men også puder og sengetøj. For det andet giver de mulighed for velordnet opbevaring af sokker, håndklæder osv., så du får en beroligende atmosfære i soveværelset. Du kan også sætte pyntegenstande som lysestager eller billeder på kommoden.

Vores løfter om soveværelsesmøbler

Hos Tchibo finder du behagelige og stilfulde soveværelsesmøbler, der er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Vores kvalitetsprodukter får TCM-mærket, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Det viser dig, at vores møbler er omhyggeligt forarbejdede og regelmæssigt kontrolleres af eksterne institutter. Hvis du vil købe dine soveværelsesmøbler i vores onlineshop og lægger vægt på bæredygtighed, viser mærket "Med FSC®-certificeret træ", at der er tale om en kontrolleret produktionskæde.