×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Soveværelsesdekoration

Soveværelsesdekoration

Kun få tilbage
  • Pyntepude
159DKK
99DKK
Quick view
  • Pyntepudebetræk
Forside med flot, sølvfarvet, broderet mønster
189DKK
149DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Pyntepudebetræk
Med forskellige sider og omløbende silkekant
59DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • 2 gennemsigtige gardiner
Med diskrete striber
249DKK
189DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Pyntepudebetræk
Forsiden er flot vævet med sølvglænsende garn
209DKK
159DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Let tæppe
Utroligt blødt, let og glat
149DKK
99DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Pyntepudebetræk af hør
Med flotte flæser
129DKK
99DKK
Quick view
  • Metervare med palietbesætning
Med flot påsyet palietmønster
85DKK
69DKK
Quick view
1

Dekoration til soveværelset – drømmeagtigt tilbehør der bidrager til hyggen

Her kan du slappe af og have det godt: Med dekorativt og hyggeligt tilbehør gør du dit soveværelse til den bedste kulisse for afslappede stunder og en god nats søvn. Hos Tchibo finder du masser af dekoration til soveværelset som hyggelige puder, fortryllende gardiner med mere. Du finder inspiration til dit valg i vores tips.

Sådan indretter du dit soveværelse med hygge og stil

Gør det hyggeligt med pyntepuder

Med hyggelige pyntepuder giver du nemt og enkelt dit soveværelse et trygt udtryk. I sådan et pudeland kan du gøre dig det rigtigt hyggeligt. For at få et harmonisk indtryk kan du fordele puder, der passer sammen i form og farve, over hele soveværelset: På sengen, i stolen eller på bænken. Især puder i sarte pastelfarver eller blå og grønne nuancer virker beroligende i et soveværelse.

Tag de rigtige mål: Gardiner i soveværelset

Gardinerne i soveværelset gør rummet mørkt, så du ikke forstyrres af lysindfald, når du sover. For at finde det rigtige mål på gardinerne skal du først måle vinduets bredde og derefter lægge mindst tyve cm til. Det er den afstand, du skal bruge, når du sætter en gardinstang op. Hvis du vil have soveværelsetsgardiner til at hænge i folder, skal du gange målet med to.

Dét skal du være opmærksom på, når du køber dekoration til soveværelset

Nem pleje af puder og gardiner

For at dine bløde puder og smukke soveværelsesgardiner skal blive ved at være flot blikfang, kræver de regelmæssig pleje. Her er det praktisk med aftagelige pudebetræk, der kan vaskes ved 30 grader i vaskemaskinen. Disse er som regel af polyester eller bomuld. Betræk af økologisk bomuld kan desuden glattes med strygejernet efter vask. Tjek altid anvisningerne i produktbeskrivelsen eller på vaskemærket.

Design dit soveværelse

Du bestemmer selv atmosfæren i soveværelset, når du vælger dekoration. Lyse soveværelsesmøbler i træ giver fx rummet et beroligende udtryk, hvis du kombinerer med enkle, ensfarvede dekorationselementer. Også naturmotiver virker afslappende og er derfor et godt valg til soveværelset. Hvis man foretrækker en mere farverig boligstil, kan man pynte med enkelte pyntepuder i materialemiks eller knaldfarver.

Dét lover vi, når du køber indretning til soveværelset

Vores dekorative tilbehør til soveværelset fremstilles i en omhyggelig proces, og vi anvender kun nøje udvalgte materialer. Designet er også meget vigtigt for os. Du kan stole på, at du får førsteklasses, tiltalende produkter, når du køber ting til soveværelset online. Det kan du også se af vores kvalitetsmærkning ”TCM”, der står for ”Tchibo Certified Merchandise ”. Husk du også kan finde funktionelle, sikre og dekorative lamper til soveværelset hos Tchibo.