×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Soveværelsesbelysning

Soveværelsesbelysning

Kun få tilbage
  • LED-skilt »Paris«
Motivtryk på flot canvas – med 20 LED'er med varmt hvidt lys
169DKK
99DKK
Quick view
  • 2 LED-skuffelamper
Tænder og slukker automatisk, når skuffen åbner og lukker
75DKK
50DKK
Quick view
  • LED-lampe til pynt »Kaktus«
Med 20 LED'er med varmt hvidt lys
169DKK
59DKK
Quick view
  • Standerlampe med 2 arme
Energi: A (fra A++ til E)
839DKK
Quick view
Kan p.t. ikke bestilles
Energi: A+
839DKK
Kan p.t. ikke bestilles
  • LED-pendellampe
Design i matsort med messingfarvede detaljer
Energi: A+ (fra A++ til A)
729DKK
339DKK
Kan p.t. ikke bestilles
  • Standerlampe, LED
Med 3 bevægelige lampespots
1.309DKK
819DKK

Belysning til soveværelset – hyggeligt og funktionelt lys til afslapning

Er du klar til at gå til ro, eller har du lige lidt, der skal ordnes fra sengen: En godt gennemtænkt belysning i soveværelset tager hensyn til alle dine behov og sørger med sit varme, indirekte lys for en afslappet, behagelig atmosfære. Hos Tchibo finder du et stort udvalg af lamper til soveværelset. I vores tips kan du se, hvad du skal tænke over i forhold til belysningen i soveværelset.

Sådan skaber du en hyggelig belysning i dit soveværelse

Lyskonceptet i soveværelset

I soveværelset bidrager et indirekte, varmt lys til en behagelig og afslappet atmosfære. Og hvis man har brug for at sammensætte dagens look i soveværelset om morgenen eller leder efter sin yndlingstrøje bagest i skabet, har man desuden brug for en målrettet, klar belysning. Med til en afbalanceret belysning hører derfor, udover en indirekte basisbelysning fra en væg- eller loftslampe, også natbordslampen ved sengen samt en målrettet skabsbelysning udenfor eller indeni garderobeskabet.

Lamper sørger for hyggen

Først med en passende belysning får soveværelset sin hyggelige atmosfære. Et varmt hvidt lys virker behageligt og beroligende. Når du kombinerer flere forskellige lyskilder med et varmt hvidt lys på ca. 3.000 Kelvin, får du et meget harmonisk helhedsindtryk. Desuden falder du bedre til ro i et blødt og varmt lys og falder nemmere i søvn om aftenen. Derfor er dæmpbare LED-sengelamper meget praktiske, da deres lysstyrke kan tilpasses din ideelle soveværelsesbelysning

Dét skal du være opmærksom på, når du køber soveværelsesbelysning

Design og valg af lamper

Uanset om du er til moderne loftspots, sengelamper med romantiske motiver eller enkle, tidløse gulvlamper i skandinavisk stil: Når du vælger belysning til dit soveværelse, er det sikkert vigtigt for dig, at de passer godt til resten af din boligstil. For at få en hyggelig atmosfære anbefaler vi soveværelseslamper, der ikke er i alt for stor kontrast til resten af indretningen. Soveværelseslamper og møbler, der passer sammen i stil og farve, virker mere harmoniske.

Sikkerhed i soveværelset

Når du køber ny lampe til soveværelset, vil du også være sikker på, at du kan bruge den uden bekymring. Kig efter anerkendte testmærkninger som fx TÜV GS-mærkningen, når du køber lamper. Det er en lovmæssig mærkning, som bekræfter, at et produkt er blevet testet sikkerhedsmæssigt. Du kan trygt anvende soveværelseslamper med denne mærkning. Det er også vigtigt, at du kun benytter egnede lyskilder, for at beskytte materialer og elektronik mod overophedning.

Dét lover vi, når du køber belysning til soveværelset

Hos Tchibo lægger vi særligt vægt på at tilbyde funktionelle, sikre og dekorative lamper til soveværelset. Vi fremstiller derfor vores produkter af førsteklasses materialer og forarbejder dem omhyggeligt. Det kan du se af vores TCM-mærkning, der står for ”Tchibo Certified Merchandise”. Når du køber belysning til soveværelset online, kan du bruge mærkningen til at vælge de helt rigtige kvalitetsprodukter. Udover at finde de helt rigtige soveværelseslamper, kan du hos Tchibo også få inspiration til soveværelsets smukke dekorationer.