×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU20 2018
Sovepose med ærmer

Sovepose med ærmer

Netop på campingturen er pladsen vigtig i bagagen. Der er tilbehør som dette velkommen, og du kan endda sove i denne frakke. Vand- og snavsafvisende Soveposen med ærmer er vand- og snavsafvisende takket være den miljøvenlige ecorepel®-imprægnering. Indvendigt sørger den varmende kvalitetsvattering for ekstra komfort. Soveposen er åben i bunden og giver fuld bevægelsesfrihed og lukker højt op takket være den komfortable 2-vejslynlås med hagebeskyttelse. Hætten har snører og stoppere i hver side for at sikre en optimal kulde- og vindbeskyttelse. Perfekt til rejser Ærmerne kan tages af med en lynlås, og frakken har foran foroven 2 kængurulommer med lynlås. Frakkens bund kan trækkes sammen med snører og stoppere i begge sider, så den omdannes til en sovepose. Den alsidige sovepose kan foldes helt sammen og ryddes væk i posen og er dermed perfekt til rejser og på ture.


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.