×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Solhat

Solhat

59 DKK -28% - Du sparer 17 DKK
42 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: ma., 25.03.2019 - ma., 01.04.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Hudvenlig, ren økologisk bomuld
  • Et indvendigt gummibånd sørger for en ideel pasform
  • Med ventilationshuller
Størrelse:
 
Antal :

Solhat

Produktnummer: 91336

Solhatte til børn

Når solen viser sig fra sin bedste side, skal man huske solhatten, når man går hjemmefra – det gælder naturligvis også børn. Med denne solhat er de små godt beskyttet udenfor, og dens hudvenlige økologiske bomuld gør den rigtigt rar at have på. Hatten har ventilationshuller, og et indvendigt gummibånd sørger for en ideel pasform. Med sine glade farver beholder man den også gerne på, hvis solen gemmer sig bag en sky.

Farve:

Blå-turkisstribet

Materiale:

100% bomuld (økologisk dyrket)

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Pleje

Strygning

Strygning ved høj temperatur 110 °C

Blegning

Må ikke bleges

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

91336

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.