×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU44 2017
Softshellskijakke

Softshellskijakke

Også selv om vejret på pisten ikke er perfekt, skijakken holder tæt. Den sørger for høj komfort i enhver højde og optimal bevægelsesfrihed takket være det elastiske overmateriale. Materialet klarer en vandsøjle op til 5.000 mm. Tøjet er snavsafvisende takket være den miljøvenlige ecorepel®-imprægnering. Helt beskyttet 3M™ Thinsulate™Insulation sørger på jakken for maksimal varmeisolering, jakken har også varmende fleecefor på kraven og midt på ryggen. Ventilationsåbninger med lynlås og mesh sikrer et rart kropsklima. Funktionelle detaljer Hætte med snøretræk, der kan justeres i vidde og højde Forseglet og skjult lynlås med hagebeskyttelse foran 2 brystlommer med forseglet lynlås, deraf 1 lomme med kabelåbning og kabelføringsløkke til MP3-afspiller Lomme til skipas med skjult lynlås 2 lommer med fleecefor og forseglet lynlås Elastiske ærmeender med hul til tommelfinger Ærmeender med velcro til regulering af vidden Snefang, der kan tages af, med skridhæmmende gummi og trykknapper til regulering af vidden Snøretræk med stoppere til regulering af vidden Skribrillelomme med pudseklud 3M™ Thinsulate™Insulation De meget fine fibre fra 3M™ Thinsulate™Insulation lagrer mere luft på lidt plads og sørger dermed for en optimal isolering ved lav vægt. Thermo Protection System med high-performance lag Varmeisolerende, vandtæt, vindtæt og åndbar: hindrer afkøling, fugt kan sive ud og kroppens varme bibeholdes.

Sidst på tilbud: KU44/2017  Skimode & tilbehør til alle

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.