×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU44 2017
Softshellskijakke

Softshellskijakke

Denne softshellskijakke klarer enhver bevægelse på pisten: Den er vandtæt, vindtæt og åndbar takket være High Performance-belægningen og forseglede sømme. Det elastiske ydermateriale sørger for en høj komfort og optimal bevægelsesfrihed. Jakkens yvermateriale har en snavsafvisende og miljøvenlig ecorepel®-imprægnering og klarer en vandsøjle op til 5.000 mm. Skijakken er lavet med 3M™ Thinsulate™Insulation, hvilket sørger ved vintersport for en optimal varmeisolering. Funktionelle detaljer Hætten, der kan indstilles i vidden og højden, kan tages af Velcro fastholder hætten Snøretræk med stoppere til regulering af vidden Brystlomme med forseglet lynlås Skipaslomme med forseglet lynlås 2 lommer med forseglet lynlås Forseglet 2-vejslynlås foran Snefang, der kan tages af, vandtæt, med skridhæmmende gummi og trykknapper til regulering af vidden Elastiske ærmeender med hul til tommelfinger Ventilationsåbninger med lynlås og mesh Ergonomisk formet ærmekant med lynlås, kan reguleres i vidde Lomme med lynlås til 1 MP3-afspiller med kabelåbning Lomme til skibriller, med pudseklud 3M™ Thinsulate™Insulation De meget fine fibre fra 3M™ Thinsulate™Insulation lagrer mere luft på lidt plads og sørger dermed for en optimal isolering ved lav vægt. Thermo Protection System med High Performance-belægning Varmeisolerende, vandtæt, vindtæt og åndbar: hindrer afkøling, fugt kan sive ud og kroppens varme bibeholdes.
1.069 DKK
1.069 DKK
inkl. moms

Sidst på tilbud: KU44/2017  Skimode & tilbehør til alle

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.