×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU44 2018
Softshellskibukser

Softshellskibukser

Disse softshellskibukser med formede knædel og højt udformet nyrebeskyttelse holder til enhver bevægelse på skipisten: Bukserne er vandtætte, vindtætte og åndbare takket være High Performance-belægning og forseglede sømme. Optimalt beskyttet Det elastiske ydermateriale sørger for en høj komfort samt optimal bevægelsesfrihed. Ydermaterialet er snavsafvisende takket være miljøvenlig ecorepel®-imprægnering og klarer en vandsøjle op til 5.000 mm. Skibukserne har 3M™ Thinsulate™Insulation for en optimal varmeisolering ved vintersport og har en robust CORDURA®-forstærkning på indersiden af benene. Funktionelle detaljer Højt udformet nyrebeskyttelse med varmende fleecefor Velcro til regulering af vidden Skjult lynlås, 2 kroge og velcro 2 lommer med forseglet lynlås Vandtæt snefang med skridhæmmende gummi Velcro til regulering af vidden 3M™ Thinsulate™Insulation De meget fine fibre i 3M™ Thinsulate™Insulation lagrer megen luft på lille plads og sørger dermed for en helt optimal isolering ved lav vægt. Thermo Protection system med High Performance-belægning Varmeisolerende, vandtæt og vindtæt: hindrer afkøling. Fugt kan sive bort og kroppens varme bibeholdes.


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.