×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU44 2017
Softshellskibukser

Softshellskibukser

Med disse termobukser er man godt beskyttet, uanset om det er i dyb sne eller på bakkede pister. Deres miljøvenlige ecorepel®-imprægnering gør dem smudsafvisende, og ydermaterialet kan klare et vandsøjletryk på op til 3.000 mm. Den bløde, varmende inderside af microfleece sørger for en høj komfort, og antipilling forhindrer dannelsen af fnuller. Takket være elastan holder bukserne formen og overbeviser med deres perfekte pasform og fuld bevægelsesfrihed. Softshellskibukser med funktionelle detaljer Højt skåret nyreparti med fleecefor Dækket lynlås, 2 kroge med velcrolukning Stiklomme med lynlås Forformet knæparti Slidstærk forstærkning på indersiden af benene Benender med skridhæmmende gummiering og underlæggende lynlås Lynlås på bagsiden af benene gør det let at tage bukserne af og på Clima Protection System med High Performance-membran Bukserne er vandafvisende og vindtætte, hvilket forhindrer afkøling og sørger for, at fugten slipper ud og kropsvarmen bevares.
309 DKK
309 DKK
inkl. moms

Sidst på tilbud: KU44/2017  Skimode & tilbehør til alle

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.