×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU11 2018
Softshelloverall

Softshelloveralls

Med disse softshelloveralls holder børnene sig tørre, når det bliver vådt udenfor. De er vindtætte, vandtætte og åndbare takket være det specielle stof og den vandtætte lynlås. Dermed kan ydermaterialet klare en vandsøjle på op til 3.000 mm, hvilket er mere end rigeligt til en let byge under gåturen. Meget velegnede til børn Ecorepel®-imprægneringen er smudsafvisende, reflekserne foran og bagpå forbedrer synligheden i mørke, og navneskiltet, som der kan skrives på, gør overallsene gode at have på. Ydermaterialet sørger for høj komfort samt optimal bevægelsesfrihed, og microfleeceforet er blødt og varmende. Takket være de forstærkede, slidstærke indsatse af Oxford-stof er knæene og området bagpå yderst robuste, og antipilling forhindrer dannelsen af fnuller. Hætten kan nemt tages via velcrolukningen, og de elastiske stropper under fødderne sørger for, at overallsene sidder godt.
349 DKK
349 DKK
inkl. moms


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.