×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU11 2018
Softshelloverall

Softshellflyverdragt

Perfekt beskyttet fra top til tå i vind og vejr! Softshellflyverdragten til børn giver med sit elastiske ydermateriale høj komfort og giver de små fuld bevægelsesfrihed: Den kan klare et vandsøjletryk på op til 3.000 mm og er forsynet med miljøvenlig ecorepel®-imprægnering, der gør flyverdragten vand- og smudsafvisende samt vindtæt og åndbar. Robust og gennemtænkt Overallen har ved knæene og bagpå forstærkede indsætninger af Oxford-vævning, der ikke indskrænker legen. Elastiske fodstropper sørger for, at buksebenene bliver nede. Overallen har en skjult, vandtæt lynlås, en hætte, der kan knappes af, samt reflekser på for- og bagsiden. Blød og varmende Det bløde og varmende microfleecefor er forsynet med antipilling, der forhindrer dannelsen af fnuller.


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.